Ex on the Beach3. februar 2020

Nu viser Pernille Nygaard endelig datteren frem

Pernille Nygaards 10-årige datter har ellers ikke været vist særligt meget frem i offentligheden

Siden Pernille Nygaard tonede frem på skærmen for første gang tilbage i 2012, har hun været hemmelighedsfuld omkring datteren Emily.

Datteren, der blot var to år gammel, da hendes mor dukkede op de danske tv-skærme, har ikke fået meget opmærksomhed på de sociale medier.

Noget som Pernilles følgere ofte har spurgte hende om.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190811_wen_-_smuk_7.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Pernille Nygaard har været en fast del af dansk reality siden 2012. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men i weekenden ændrede det sig dog. Her lagde Pernille et billede af datteren på Instagram sammen med en lang forklaring.

- Jeg har altid været meget fastlagt på, at jeg ikke skulle poste for meget af min datter. At Når jeg er en offentlig person, skal ingen vide hvem hun er, skriver Pernille og fortsætter:

- Delvist fordi jeg var bange for at min datter ville blive set anderledes på, og fordi jeg ikke ønskede, at hun ufrivilligt skulle blive en man genkendte.

Nu er datteren dog blevet ældre og er selv begyndt at stille spørgsmål om, hvorfor Pernille ikke viser hende frem på de sociale medier.

- Emily, som er min datter, sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor jer aldrig viser frem, at hun er min datter. Jeg har forklaret hende at det var for hendes eget bedste og i hendes interesse og ikke fordi jeg er flov, skriver Pernille og fortsætter:

- Tværtimod er jeg den stolteste mor. Hun gør mig stolt hele tiden, jeg elsker hvert et sekund jeg bruger med hende og ville aldrig bytte det for noget.

Artiklen fortsætter efter billedet

Pernille Nygaard har været en fast del af den danske realitybranche, siden hun dukkede op på skærmen i "Paradise Hotel" tilbage i 2012.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/divaer-2013-02-09-e1360001040485-940x530.jpg
 Foto: TV3

Sådan så Pernille ud, da hun var med i "Divaer i Junglen". (Foto: TV3)

Siden har hun blandt andet været med i "Divaer i Junglen", "Mig og min mor" og "Ex on the Beach".

Sponsoreret indhold