Jeppe kaster Fie for løverne efter forbudt kys

Foto: Discovery

Fie Laursens lille affære med Jeppe Risager bliver afsløret, når "Ex on the Beach"-deltagerne i søndagens afsnit af skal lege "Sandhed eller Tablet".

Fie var ellers blev "Ex on the Beach"-kæreste med Frederik Skovbjerg, som hun også er blevet kæreste med hjemme i Danmark, efter deres hjemkomst fra Mauritius.

Men nede på tropeøen var alt langtfra fryd og gammen, for Fie snavede med Jeppe igen, efter de egentlig havde gjort det forbi. Noget som Jeppe ikke har tænkt sig skal gå i glemmebogen. 

- Prøv at høre Fie, du skal ikke sidde og tale grimt om mig. Nu kaster jeg dig for løverne, siger Jeppe, da han netop har afsløret, at han har kysset med Fie ved en fest i villaen. 

- Jeppe afslører, at vi har kysset. Jeg hader mit liv, siger Fie, efter der har været leget "Sandhed eller Tablet". 

- Vi kyssede megastive i 10 sekunder, fortæller Fie yderligere.

Efter Jeppe afslører, at han og Fie har haft noget kørende ved en af festerne, mener Fie dog, at han bare har udnyttet hende.

- Jeg føler kun, at han har kysset mig for at gøre det her. Han er en lille mastermind, der skaber drama, fortæller Fie.

Se klippet herunder

Om Fie kan rede trådene ud med Frederik, efter hun har været ham utro med Jeppe, kan du se i søndagens afsnit af "Ex on the Beach".

"Ex on the Beach" bliver sendt søndag-tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close