Reality18. oktober 2015

Sy Lee: - Jeg vil have tre kærester på samme tid

Reality-stjernen drømmer om tre fyre på en gang
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sy-lee-85-full.jpg
 Foto: Anders Brammer

Omg honeybees, jeg håber, at I hygger Jer her til aften. Min relaxation dag blev alligevel til en stresset en. Jeg var ude og shoppe lækre under- og badetøj bl.a. hos butikken ‘Ezzo‘ på Strøget efter en masse kontorarbejde med mit fitness-firma ‘FItness Goal‘. Dernæst skulle jeg ud og spise med min dejlige veninde, Patricia Louise, som også er vendt tilbage til Kbh som mig selv, og til sidst skulle jeg træne amok (I ved alt det her, der har fulgt med på SnapChat: SyLeeStarlight). Jeg kom faktisk her hjem for tre kvarter siden. Puha jeg er træt!

Jeg faldt lige over noget lige før, som jeg havde tænkt på meget engang way way back!!!!

Jeg har aldrig haft det nemt med kærligheden, og de få (du kan tælle det på en hånd) har aldrig kunnet stå ved sig selv og vores “forhold”, fordi de ikke føler sig klar! De kan ikke stå ved det, som vi har sammen. Jeg behøver ikke at gå i detaljer, men I kan nok ane, hvad jeg mener. Ret bøvlet! Sjovt nok, jeg altid får de komplicerede typer. Måske fordi jeg selv er en kompliceret person og er en stor mundfyld og er tiltrukket af det komplicerede… Hmm… Idk! Det er også kendte ansigter, som jeg altid har med at gøre. Det er derfor, at jeg aldrig deler mit kærlighedsliv ud med jer!

Jeg tænker tit, at det vil være så nemt, hvis jeg kan slå disse få forhold sammen til et! Jeg slipper for at have bekymringer, og jeg vil altid have en til rådighed, og vi alle tre kunne bo i samme slot og leve sammen som en stor familie! Det vil gøre det hele så meget nemmere. Jeg vil med glæde have to eller tre kærester på en gang. Al opmærksomhed rettet mod mig, og så kan de løse deres issues sammen ang. med de har svært ved at stå ved dem selv! Haha… For jeg ved, hvad jeg vil og hvad jeg vil have. Jeg er målrettet og ligetil. Jeg pakker aldrig tingene ind! Man når længst i livet ved at sige som det er. Jeg har faktisk joket med dem, at jeg vil gerne giftes med dem alle på en gang hahaha… Jeg mener det seriøst! Jeg ønsker mig flere kærester på en gang og slå dem sammen og de skal alle giftes med mig.

At være kærester med dem alle på en gang og bo under samme tag og have børn sammen, lyder da dejligt. Gør det ikke?! Eller er det bare mig, der er underlig hehe…

Hvis I synes, at det lyder absurd, så sker det rent faktisk lige nu. Tre mandlige sygeplejrsker fra Canada danner seriøst par siden 2012 og nu skal de tre have børn sammen! Er det ikke vildt?! I kan læse historien HER.

Jeg tænker, hvis det her nogensinde sker for mig, vil det vil gøre mit kærlighedsliv så meget nemmere! Der er altid issue med den ene, så kan jeg lige lægge den ene på pause og vende tilbage til den anden, eller vi alle kan hygge sammen som en stor familie! Lige mine tanker her til aftenen! Kan I have en skøn aften og sov godt, når I når dertil!

Ps. jeg vil lige understrege, at jeg ikke er i et forhold. Som I kan høre ud fra indlægget, så er jeg stadig single.

Sponsoreret indhold