Reality1. oktober 2015

VIDEO: - Jeg tør dårligt tro, jeg skal være mormor - det gik jo galt sidste gang

Linse fra ”Familien fra Bryggen” får overleveret den glædelige nyhed om, at hun skal være morrmor af sin datter, Stephanie ’Geggo’. Linse bliver tydeligt bevæget af beskeden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linsetv3.jpg
 Foto: TV3

- Skal jeg være mormor?! Uh, jeg tør dårligt at tro på det, for det gik jo galt sidste gang. Derfor er det svært at glæde sig helt optimalt, men det gør jeg altså alligevel, siger Linse Kessler i aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen”, da hun får at vide, at hun snart skal være mormor. Hun har ret så svært ved at skjule sin glæde.

Ordene kommer lige efter, at Stephanie har afsløret, at hun atter er gravid. Linses hentydning til 'sidste gang' er Stephanies ufrivillige abort tidligere på året.

MEN nu skal det være ganske vist, som du kan se i klippet i bunden af artiklen. Stephanie er sat til at nedkomme til januar med sit første barn med kæresten Cengiz Salvari.

Det går også godt med graviditeten for Stephanie, der tidligere har skrevet på sin blog, at der er sket en del forandringer for hende.

- Trætheden er der i den grad, og den har jeg hørt kun bliver værre, folk siger “you aint seen nothing yet”. Jeg troede slet ikke, at man så tidligt her ville føle sig træt og uoplagt, men jeg kan sove til middag konstant og hele tiden, det har jeg aldrig kunne før, mit energi-niveau har altid været langt over standard, har hun tidligere skrevet på sin blog.

Geggo og Cengiz mødte hinanden sidste sommer, da Cengiz arbejder i en slikbutik på Bryggen, og her var Geggo en flittig gæst. Siden da har de to været stormende forelskede, og i april købte de en lejlighed på Bryggen.

Se mere om Stephanies graviditet i aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen” på TV3 kl. 20.00, hvor Linse også prøver at overtale Mopper til at leve sundere.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold