Familien fra Bryggen29. september 2015

Line elsker Linse

Skærmskønheden er helt pjattet med den barmfagre Brygge-familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/august/line-baun-danielsen1-jpg.jpg
 Foto: All Over
Sønnike overtalte mor – og nu labber de begge Linse, Geggo og co. i sig, når Brygge-familien skyder attributterne frem på skærmen.
Line Baun Danielsen er med andre ord helt vild med ”Familien fra Bryggen” – det afslørede den garvede nyhedsvært forleden i ”Lur mit liv” på Charlie.
– Det var min søn, der introducerede ”Familien fra Bryggen” derhjemme. Og så har vi siddet og grinet og dyrket det sammen og snakket om, hvor forskellige mennesker i virkeligheden kan være, fortalte 53-årige Line Baun i programmet, hvor to hold quizzer om at lure en kendt dansker af. Mødte Mopper Faktisk er Line så stor Brygge-fan, at hun bare måtte tage turen fra villalejligheden i Gentofte til Islands Brygge.
– Så en dag lavede vi faktisk en udflugt – Rasmus, min yngste og jeg – ud på Bryggen, hvor vi parkerede Volvoen, røbede Line – og så var der idolmøde: – Og hvem ser vi så som det første? Vi ser selvfølgelig Mopper og hunden!
Og så mødte vi jo den virkelighed, vi havde set på TV-skærmen, lød det begejstret fra Line Baun. Du kan læse meget mere sladder i ugens SE og HØR, der fremover udkommer hver onsdag

Sponsoreret indhold