Anna Dues nødråb: Jeg har brug for hjælp

Foto: All Over

Anna Due og hendes 2-årige søn Villian har brug for hjælp. Lige om lidt har de nemlig ikke noget sted at bo, da deres lejekontrakt udløber med udgangen af maj.

Desværre er det århusianske boligmarked ikke det nemmeste sted at finde en 3-værelses lejlighed, derfor kommer realitystjernen nu med et nødråb på sin blog

Her har hun skrevet et indlæg, hvor hun desperat søger efter en ny lejlighed.

- Jeg har søgt i et år nu, men dem jeg kontakter, skriver aldrig tilbage. Sikkert fordi de får 200 henvendelser, fortæller Anna Due til SE og HØR. 

For den kønne jyde er det dog vigtigt, at hun og sønnen kan blive i Aarhus, og ikke bliver nødt til at flytte hjem til hendes forældre i Thisted. 

- Villian er jo født her, han går i vuggestue her, hans far bor her. Det ville være synd for ham, hvis han skulle flytte væk fra det hele, fortæller Anna til SE og HØR. 

For at få gang i boligsøgningen har Anna udloddet en dusør på 1500 kroner til den, der kan hjælpe hende med at finde en lejlighed. 

- Det er egentlig bare som en tak for hjælpen, fortæller Anna om dusøren. Samtidig er realitystjernen også blevet skrevet op i boligforeninger og på boligportaler i håbet om, at der dukker en lejlighed op til hende. 

Se flere billeder af Anna i galleriet herunder

Anna Dues bryster

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close