Reality4. februar 2016

Linse: - Jeg gider ikke betale topskat for dovne arbejdsløse

Linse har genfundet veninden Didde og respekterer hende mere, fordi Didde tjener sine egne penge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-40983.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
Af Sille Skovfoged-Olsen Linse og Brygge-veninden Didde har haft en pause fra hinanden, efter de havde et stort skænderi og Didde flyttede til Vestjylland, men nu er de slyngveninder igen. Efter at Didde flyttede med sin daværende kæreste til Vestjylland, holdt venindeforholdet ikke meget længere. Dog har Linse fortalt, at man aldrig skal sige aldrig, og det havde hun ret i. For nu fortæller Linse, at de er blevet veninder igen. - Vi er røget fuldstændig tilbage til det gamle venskab. Og faktisk er vi blevet tættere. Didde bor stadig i Vestjylland og hun bliver derovre, hun har godt af at være der, siger Linse til SE og HØR.
Linse siger også, at hun respekterer Didde mere end før.
- Jeg respekterer Didde mere nu, fordi hun arbejder hver dag. Det kan jeg godt lide. Jeg er ikke så glad, når folk ikke gider, at lave noget og tror, at jeg skal betale topskat for dem. Jeg synes, det er fedt med folk, der gider gå på arbejde og tjene deres egne penge, siger Linse. Voksede fra hinanden
Efter 20 år med spas og løjer, mistede Linse Kessler og Didde Skjelmose fra det populære tv-program ’Familien fra Bryggen’ fuldstændig kontakten. Både på grund af et skænderi, men også fordi, at Didde flyttede. Og så fortæller Linse, at de bare var vokset fra hinanden.
Efter to år uden kontakt mellem veninderne kørte Linse Kessler til Jylland for at besøge Didde - Jeg var mega-glad for at se hende igen, fortæller Didde, og fortsætter.
- Det var bare, som det plejer at være. Det er jo ikke første gang, at vi ikke har set hinanden i et stykke tid, og det faldt bare tilbage i den gamle rille, og vi grinede meget. Jeg havde det ikke, som om, jeg ikke havde set hende i to år, siger Didde til SE og HØR. Siden da har venindeforholdet holdt ved, og i den nye sæson af ’Familien fra Bryggen’ ser man, at Linse og Didde er på ferie, men hvor må hun ikke røbe endnu, men hun fortæller, at da de var af sted, gik der ikke en dag uden hun snakkede om sit job på skraldepladsen.

Sponsoreret indhold