Nyheder24. marts 2014

Brygge-Didde: Fra linselus til direktør i Vojens

Didde er ikke længere på kontanthjælp
Af af
Didde er blevet direktør
Didde er blevet direktør
 Foto: Birger Storm
Der er sket store forandringer i Diddes liv. Først forlod den friske Brygge-pige sin slyngveninde Linse og rykkede fra Islands Brygge til Vojens i Jylland - og nu har hun også skiftet livet som kontanthjælpsmodtager ud med en tilværelse som direktør i eget firma, InLight.

Det fortæller Didde selv til realityportalen.dk.

Og det nye liv er da også noget som den friske Didde lige skal vænne sig til.

LÆS OGSÅ: Linse og Didde er ikke længere slyngveninder

- Jeg har altid givet op, når tingene blev for svære. Det er jo det letteste, og den følelse kan jeg stadig få til tider, men samtidig nyder jeg mit arbejde, og jeg tror virkelig på firmaet og vores projekter, siger Didde som gerne vil takke sine mange fans.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/859877d06d504aa78caef7bfe4ed4450.jpgDidde sammen med Linse og Linses datter Stephanie (Foto: Birger Storm)LÆS OGSÅ: Didde vågner for tidligt af narkosen

- Fans af 'Familien fra Bryggen' har virkelig været søde og gode til et hjælpe os i gang med firmaet, og uden dem ville det ikke være så stor en succes. Det er jeg meget taknemmelig for, siger Didde til realityportalen.dk.

Men én, der nok ikke har hjulpet Didde med det nye liv, er Linse. De to bryst-bomber tilbragte tidligere masser af tid sammen, hvor de drak kaffe og luftede hunde. Men nu er de ikke længere veninder, afslørede Linse til realityportalen.dk for nyligt:

- Jeg håber da, at Didde er lykkelig, men jeg savner hende ikke, udtalte Linse.

Sponsoreret indhold