Reality10. september 2015

Anna Due: Jeg er kommet mig over Martin

Trods tidligere jalousi siger ”Paradise Hotel”-baben Anna Due, at hun er kommet videre efter bruddet med Martin Hjort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_due.jpg
 Foto:René Schütze

Reality-deltageren Anna Due forklarer til SE og HØR, at hun er kommet sig over bruddet med sin meddeltager fra ”Paradise Hotel” Martin ’Ham den gamle’ Hjort.

- Det er faktisk længe siden, jeg er kommet over ham. Jeg skulle bare lige sluge den klump over, at han så hurtigt var begyndt at se en anden, og at han gav hende de ting, som jeg efterlyste i vores forhold, siger Anna Due til SE og HØR. Hun har tidligere skrevet om det i et indlæg på sin blog.

Anna og Martin, der mødte hinanden på ”Paradise Hotel” i 2012, fik tilbage i sommeren sidste år sønnen Villian sammen. Det betyder naturligvis, at de stadig skal få tingene til at fungere sammen.

Dog er det ikke særligt meget, de har med hinanden at gøre udover sønnens ve og vel.

- Jeg har det fint med Martin. Vi kan godt sammen, og vi snakker om Villian og andre ting, men det er så også det, forklarer Anna Due, som dog understreger, at det ikke giver gnidninger i hverdagen.

- Jeg synes faktisk, at vi klarer det rigtig godt. Der er ikke noget der. Det er ikke sådan noget med, at vi sviner hinanden til. Vi har også aftalt, at vi skal blive ved med at få det til at fungere for Villians skyld, siger Anna Due.

Anna Due og Martin gik fra hinanden tilbage i maj måned i år.

Senere på måneden skal Anna Due forbi hospitalet. Her skal hun have at vide, hvornår hun skal under kniven for at få lavet nye bryster. Hun regner med, at det bliver engang i oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold