Reality15. november 2017

Gustav nu helt hårfri: - Jeg er glat som en ål

Herlige Gustav Salinas har fået fjernet alle hår på kroppen permanent fra halsen og ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav-salinas-15112017.jpg
 Foto: Signe Mørkeberg Sjøstrøm

- Jeg tager 'bollerne' til sidst.

Sådan sagde altid glade og bramfri Gustav Salinas i september sidste år, da han fortalte om et personligt projekt, han havde indledt.

Det handlede om, at den tidligere realitystjerne og nuværende succesfulde personlige træner, havde sat sig for at få fjernet alle hår på kroppen permanent fra halsen og ned.

Gustav: - Prøvede numsen tidligt, men det gjorde for ondt

Det foregår med laser og er ikke for personer med en lav smertetærskel.

Og derfor valgte Gustav at fjerne hårene i et tempo og en rækkefølge, så han gemte de intime dele til sidst, så han vidste, hvad han lagde krop til.

- Jeg har tidligere haft et par forsøg på at fjerne hårene permanent i numsen, men jeg har virkelig mange hår der, og det gjorde for ondt, så jeg stoppede. Nu vænner jeg mig lige til, hvordan det niver, når hårene bliver fjernet fra benene, og så tager vi numsen bagefter, sagde Gustav i september sidste år til SE og HØR.

Da havde hans armhuler og arme fået en omgang med laseren og var glatte og bløde som en barnenumse og fri for hår for altid.

Og nu er hans projekt fuldendt - han skal aldrig mere tænke på hår fra halsen og ned.

- Det gjorde lige så ondt i numsen og på de intime dele, som jeg havde forventet. Det gjorde meget ondt der, men jeg er modig og stærk, og nu er det overstået, siger en glad og glat Gustav til SE og HØR.

Han lever af at være personlig træner og kostvejleder, og det var primært, fordi han træner så meget, at han følte, at hårene var i vejen.

- Det er bare irriterende med alle de hår, når man træner meget, så nu føler jeg mig fri, let og glat som en ål, siger Gustav, der tidligere i år var meget åben om sin hårtransplantation på hovedet for at få bugt med nogle lidt for høje tindinger.

Ud over det rent praktiske for Gustav med aldrig at skulle tænke på kropshår nogensinde igen, så smitter hans nye glatte jeg også af på hans omgivelser.

- Prøv at tænke på hvor meget tid, jeg kommer til at spare, fordi jeg aldrig mere skal barbere mig. Den tid kan jeg nu bruge på at være sammen med alle de dejlige mennesker, jeg kender, siger Gustav til SE og HØR.

Se galleri med billeder af Gustavs forandring gennem årene:

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

null

Sponsoreret indhold