Reality11. maj 2020

Jay Cutler hylder Kristin Cavallari efter skilsmisse

Det er ikke mange uger siden, realityparret annoncerede, at de skulle skilles – men kærligheden mellem de to er måske endnu ikke helt opløst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega653420_005.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke kun herhjemme, at Mors Dag er en stor dag. Også de kendte ynder at fortælle resten af verden, hvor højt de elsker deres mødre.

Måske endda mere i år end normalt på grund af den verdensomspændende coronakrise, der gør, at vi nok alle har haft et lidt større behov for at vise, hvem vi sætter pris på og elsker.

Det gør sig også gældende for den tidligere amerikanske fodboldspiller Jay Cutler, der for kun få uger siden annoncerede, at han og konen gennem ti år, Kristin Cavallari skulle skilles.

En Hollywood-skilsmisse de færreste nok havde set komme.

Men trods skår i kærligheden, så hylder Jay alligevel sin nu ekskone på det sociale medie Instagram.

- Glædelig Mors Dag til alle mødre. De her tre små valgte en rigtig god en, skriver han til et billede af Kristin sammen med parrets tre børn, der nyder udsigten.

Kristin Cavallari kommenterede kort efter selv billedet med et sort hjerte.

Har været under opsejling i flere år

Trods beskeden om skilsmissen kom bag på mange fans. Så blev det kort tid efter annonceringen gjort klart, at parret gennem længere tid har haft svært ved at finde ud af tingene.

- De har prøvet at finde ud af det i årevis, fortalte en kilde til E!News kort tid efter.

Det kom endda frem, at parret gennem en længere periode har forsøgt at dele forældremyndigheden.

Parret er begge aktuelle i realityserien ”Very Cavallari”, der netop har haft sin tredje sæson.

Serien følger parret og Kristins forretningseventyr med ”Uncommon James”. Om vi kommer til at se skilsmissen udspille sig i en fjerde sæson af serien er endnu uvist.

Sponsoreret indhold