Kendte27. april 2020

Drama: Derfor går Kristin Cavallari og Jay Cutler fra hinanden

Søndag kunne realitystjernen Kristin Cavallari meddele, at hende og manden har besluttet sig for at gå fra hinanden, men noget tyder på, at det ikke kommer til at foregå helt fredeligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristen-cavallari_0.png
 Foto: MEGA

Ti år blev det til for "Very Cavallari"-stjernen Kristin Cavallari og manden Jay Cutler, der har besluttet sig for at gå fra hinanden.

Nu fortæller en kilde til E!, at parret flere gange i løbet af årene har talt om skilsmisse. Samtaler, der til sidst er endt ud i, at parret simpelthen ikke var lykkelige sammen længere.

- De har prøvet at finde ud af det i årevis, siger kilden.

- Børnene er helt klart det, der har holdt dem sammen flere gange.

Parret har i en længere periode forsøgt at dele forældremyndigheden og gøre tingene så normale for de tre børn, som de overhovedet kan, men det tyder på, at parret ikke er helt enige om, hvordan tingene skal forløbe i fremtiden.

- De er på helt forskellige sider, når det kommer til livsstil, og de skændtes en del, siger kilden.

På Instagram lader stemningen til at være fredelig og tilforladelig mellem den 33-årige Kristin og den 36-årige Jay, men det er muligvis ikke hele sandheden.

Det er kun seks uger siden, at Kristin delte et billede af hende og Jay fra deres tur til Italien:

Artiklen fortsætter efter billedet...

Mandag er det nemlig kommet frem, at Kristin i en række juridiske skilsmissedokumenter har begrundet skilsmissen med "ureglementeret adfærd" fra Jays side.

Ifølge TMZ siger Kristin, at Jay er skuldig i så upassende ægteskabelig adfærd, at det vil være både usikkert og upassende at fortsætte deres ægteskab.

Kristin har desuden anmodet om fuld forældremyndighed over parrets børn og vil i samme omgang tildele Jay besøgsrettigheder. Jay vil derimod gerne have dele forældremyndighed.

I samme omgang har den tidligere "The Hills"-stjerne også bedt om børnebidrag.

I de juridiske dokumenter er seperationsdatoen sat til den 7. april. Dagen efter, parret kom hjem fra et længere ophold på Bahamas. Noget tyder altså på, at der er gået et eller andet helt galt i deres karantæneperiode, og at et episk skilsmissedrama er ved at blive kogt sammen.

Sponsoreret indhold