Reality 18. maj

Jasmin Victoria giver forholdet til Bro en chance: Her er hendes krav

Efter flere dages tavshed fra “Sydpå”-sangeren er Jasmin Victoria klar til at give forholdet en ny chance
Foto: Gregers Overvad

Selv om udfordringerne i den grad er mange mellem 25-årige Bro, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, og “Paradise Hotel”-kæresten Jasmin Victoria, så tyder noget på, at kærligheden i den grad sejrer.

Under sidste uges afsnit af realityhittet “Bro & Jasmin” kunne seere sidde med åben mund og polypper, da sangeren i intet mindre end fem dage fuldstændig ignorerede sin kæreste – og i stedet gav den fuld gas med alkohol og fester.

Noget, som tidligere i programmet har været et problem – og så slemt, at Jasmin gav sin kæreste et ultimatum.

Men nu har det ellers forelskede par endnu en samtale om, hvordan fremtiden for deres parforhold ser ud. Og Jasmin Victoria er atter engang villig til at give kærligheden en chance.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er dog nogle krav, som hitmageren skal leve op til:

– Jeg vil gå sindssygt langt for Kevin, men jeg kan også mærke, at han er nødt til at finde ud af, hvad han vil – så jeg prøver lige at prikke lidt ekstra til ham lige nu. Og det gør jeg, fordi hvis han ikke er samme sted som mig i det her, så skal vi jo ikke være i det. Lige meget, hvor meget vi elsker hinanden, forklarer Jasmin i det nyeste afsnit af realityprogrammet, hvor hun og Bro selvsagt har hovedrollerne.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Gregers Overvad

Foto: Gregers Overvad

Den tidligere paradiso sætter også ord på, hvordan hun i månedsvis af Bro er blevet beskyldt for at være kontrollerende, mens hun, ifølge hende, blot har forsøgt at få sin musikerkæreste til at indse, at han har et problem.

– Og selv om det er det sidste, jeg ønsker, så føler jeg bare, det giver bedre mening at give slip på mig så, fordi jeg kan ikke bare drikke hjernen ud og glemme, hvordan jeg har det, forklarer Jasmin til Bro, der på ingen måde er villig til at droppe forholdet.

I sidste uge sendte sangeren egentlig en mystisk besked til Jasmin, som i den grad emmede af breakup. Men noget tyder dog på, at han er kommet på andre tanker og faktisk nu erkender, at han har brug for hjælp.

Se videoen, hvor særligt Jasmin sætter ord på smerten i parforholdet.

Du kan se det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold