Reality17. maj 2022

Kæmpe erkendelse for sanger Bro: Jeg har brug for hjælp

Der er vist ingen tvivl om, at sangeren Bro og “Paradise Hotel”-kæresten Jasmin Victoria kæmper for kærligheden
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
 Foto: Gregers Overvad

Det er vist næppe en overdrivelse at påstå, at kendisparret, den 25-årige sanger Bro og den tidligere paradiso Jasmin Victoria, kæmper med en del udfordringer – både sammen og hver for sig.

I sidste uge kunne man i realityhittet “Bro & Jasmin”, hvor parret selvsagt har hovedrollerne, se en ganske ulykkelig Jasmin Victoria febrilsk forsøge at få fat på “Sydpå”-sangeren, der i intet mindre end fem dage var gået noget nær under jorden.

Endelig var der hul igennem, og Jasmin endte med at modtage en form for break-up-besked fra kæresten. En besked, hun var mere end almindeligt forvirret over.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko5004.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Der er ingen tvivl om, at parret, trods deres udfordringer, er forelskede. Foto: Gregers Overvad

I denne uges afsnit af programmet har de to fortsat ikke fået klinket skårene. Og selv om sangeren tidligere har været på antabus, og hurtigt droppet det igen, selv om han udmærket var klar over sin trang til både alkohol og fester, så er det, som om han atter vil forsøge at lægge lige den side af sit liv om.

– Jeg har brug for at få noget hjælp udefra – til at få noget hjælp til at styre mit alkoholforbrug, fordi det kan jeg sgu ikke selv, erkender sangeren, hvis trang til alkohol således tidligere har skabt store problemer i forholdet til kæresten.

Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen, indrømmer desuden, at Jasmin naturligvis er vigtigere end alkohol – og at han på nuværende tidspunkt har brudt sit løfte overfor kæresten, fordi han lovede hende at kunne styre sit alkoholforbrug.

Se klippet, hvor Bro sætter ord på, hvorfor han ønsker at få hjælp, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold