Reality21. september 2023

Janni Ree trods Karstens sygdom: Vil stadig feste

Selvfølgelig kan man stadig tage ud og få en drink og en snaps, selv om ens mand er syg, mener Janni Ree
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Janni Ree vil ikke droppe at have det sjovt, fordi Karsten Ree er blevet syg.
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

Det er hårdt at være pårørende til et familiemedlem eller måske endda en partner, der er ramt af demens. Men det er ikke den rigtige løsning at bure sig inde, mener Janni Ree.

LÆS OGSÅ: Janni Ree skal have fjernet brysterne: Karsten er IKKE fan

Efter Karsten Ree har fået konstateret demens, sørger forsidefruen stadig for at komme ud og få luftet de høje hæle og drikkearmen.

– Det skal jeg da have lov til. Fordi: Han skal jo også have en glad kone, forklarer Janni Ree, der mener, det er vigtigt som pårørende stadig at pleje sine egne interesser, fordi det er det, der lader batteriet op til de svære situationer.

– Jeg skal have energi derhjemme, så derfor er det også godt for mig at tage ud og bare lægge hjernen, hygge med mine veninder, grine og pjatte og … ja, måske få en sjus for meget, griner Janni Ree.

Janni Ree omgivet af veninderne i Grøften i Tivoli. Til højre er det Majbrit Watt, der sidste år deltog i "Robinson Ekspeditionen".
Janni Ree omgivet af veninderne i Grøften i Tivoli. Til højre er det Majbrit Watt, der sidste år deltog i "Robinson Ekspeditionen".
 Foto: Mikael Rieck

Hør hele fortællingen i videoen øverst i denne artikel.

Du kan også lytte til det fulde interview med Janni Ree i "Sladderministeriet" her:

Sponsoreret indhold