Reality19. maj 2023

Janni Ree til angreb på Amalie Szigethy: Hun kan hverken stave eller skrive

De tidligere forsidefruer er i den grad uenige om, hvordan deres venskab sluttede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Venskabet mellem de tidligere "Forsidefruer"-veninder er i den grad fortid.
 Video: Kaspar Wenstrup

Det er ikke, fordi det er første gang, at 52-årige Janni Ree og Amalie Szigethy, 31, er uvenner.

I 2019 slog fru Ree hånden af Amalie, fordi hun, ifølge Janni, angiveligt havde været illoyal og desuden ikke var til at stole på. Og ifølge fru Ree er det denne gang et telefonopkald og en efterfølgende besked midt om natten, der endegyldigt har sat en stopper for venskabet.

Fruerne er ikke enige om, hvem af de to der er skyld i det nu forliste venskab, og den seneste uge har Janni og Amalie således i den grad ført offentlig krig mod hinanden.

Noget tyder desuden på, at dét ikke lige stopper foreløbig. I hvert fald Janni Ree flere ting på plakaten, hun ønsker at dele.

Det er nemlig ikke kun indholdet af beskederne fra Amalie Szigethy, som Janni Ree er utilfreds med. Hun er samtidig også overbevist om, at hendes tidligere ”Forsidefruer”-kollega ikke er forfatteren bag:

– Så har hun en veninde, der skriver for hende. For det er ikke Amalie, der skriver selv – Amalie kan jo slet ikke stave eller skrive, forklarer Janni, da hun sammen med realityveninden Pernille Nygaard gæster SE og HØRs ”Sladderministeriet”.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at Janni Ree slettede samtlige billeder af sin hjerteveninde på sin Instagram-profil.
Det er ikke mere end et par måneder siden, at Janni Ree slettede samtlige billeder af sin hjerteveninde på sin Instagram-profil.
 Foto: Kaspar Wenstrup

– De beskeder jeg har fra Amalie, der kan jeg slet ikke forstå, hvad hun skriver. Så hun har jo en skribent til at skrive det her for hende, påstår den garvede tv-kendis.

For Janni Ree er både dramaet og venskabet mellem hende og Amalie Szigethy nu definitivt slut.

Hør Janni Ree fortælle i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se afsnit 27 af ”Sladderministeriet” med Janni Ree og Pernille Nygaard nedenfor.

SE og HØR har uden succes forsøgt at kontakte Amalie Szigethy, der har trukket stikket på både telefon og sociale medier.

Sponsoreret indhold