Ulykkelig Amalie taler ud: Krænket af Janni

Amalie Szigethy

Amalie Szigethy

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Som i de foregående afsnit er der iskold luft mellem Amalie Szigethy og Janni Ree i aftenens udgave af "Forsidefruer".

Nu taler Amalie ud om en episode i Frankrig, som har ført til, at hun ikke er inviteret hjem til Janni, som holder cocktail-party.

Den manglende invitation bunder i et skænderi, som fandt sted, da de to veninder under den tidligere "Paradise Hotel"-deltagers ledelse ikke kunne finde hjem til deres hotel.

- Der sker det, at hun flejner fuldstændig ud på mig og krænker mig, forklarer Amalie.

Janni var ifølge Amalie slet ikke tilfreds med, at veninderne blev ledt på den forkerte kurs i deres søgen efter det rette hotel.

Artiklen fortsætter under billedet...

Janni Ree og Amalie Szigethy.

Janni og Amalie er bestemt ikke på god fod i denne sæson af "Forsidefruer" (Foto: Mikael Rieck)

- Hun siger, at jeg er dum. Det siger hun faktisk 30 gange, og hun råber det ind i mit hoved. Hun råber, at jeg ikke duer til noget, og at jeg er ingenting, siger Amalie og fortsætter:

- Jeg bliver rystet og ked af det, fordi en ting er, at hun siger alle de her ting til mig, men jeg er er jo hendes veninde. Hvad fanden har jeg gjort?

Skal man tro Amalie, så indså Janni dog hurtigt, at hun var helt gal på den med sit voldsomme udbrud.

- Hun skriver så en undskyldning til mig dagen efter, hvor hun skriver, at hun er ked af det, der skete. Hun var bare træt og frøs, og derfor reagerede hun, som hun gjorde, lyder det fra forsidefruen.

Undskyldningen er dog langt fra blevet godtaget, og det er altså derfor, at Amalie ikke er at finde til cocktail-party hos Janni.

- Hun håbede, at vi kunne lægge det bag os og komme videre, men der har jeg det bare sådan, at jeg stadig er ked af det, og jeg tror ikke, at jeg kan lægge det her bag mig, slår Amalie fast.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close