Janni er sikret: Arv i vente

Janni Ree er sikret – men størrelsen på hendes arv er en hemmelighed.

Janni Ree er sikret – men størrelsen på hendes arv er en hemmelighed.

(Foto: Søren Jul Lamberth)

Siden Janni Mathorne Christensen i 2015 gav Karsten Ree sit ja ved et lynbryllup på Rudersdal Rådhus, har hun ikke blot levet sammen med en excentrisk bil- og flaskesamler, men også med en af Danmarks allerrigeste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Karsten Ree og Janni giftede sig i 2015, og mange mente, at det ville blive en kortvarig affære. (Foto: Søren Jul Lamberth)

Og lugten af penge forsvinder ikke i Jannis liv, den dag kræftramte Karsten på nu 74 år ikke er her mere. I forbindelse med vielsen efter halvandet års kæresteri blev der udfærdiget en ægtepagt, der sikrede dem begge fuldstændigt særeje – og Forsidefruen underskrev en erklæring, hvor hun fraskrev sig retten til at arve Karsten.

Passer godt på konen

Men den 49-årige tidligere Oddset-babe behøver ikke at frygte fremtiden. Karsten Ree har nemlig sikret sin hustru, når han en dag kører i permanent pit.

– Janni dør nok før mig, siger en skælmsk Karsten Ree til SE og HØR.

– Jeg synes, jeg passer godt på min kone, og fordi hun er så offentlig, bliver det et problem, hvis det kommer ud, hvad der skal ske, når en af os dør. Folk har ondt i røven over så mange ting, og allerede nu får Janni så mange mærkelige henvendelser om alt muligt. Det tror jeg, bliver værre, hvis vi deler vores planer med alle.

Blandt andet for at spare arveafgift har Karsten Ree de senere år delt størstedelen af sin formue på omkring 2,6 milliarder kroner med sine fire børn. Han har placeret sønnerne Oliver, William og Christian samt til dels datteren Rikke i spidsen for sine mange virksomheder, men i bestyrelserne bevarer han størstedelen af de afgørende stemmer – og bestemmer derfor alt.

Golddigger-anklager

Karsten Rees personlige andel i konsortiet, der tjener penge på alt fra Afrikarejser og Frederik Baggers designrettigheder til biludlejning og Rees Safaripark på Djursland, er fortsat omkring 500 millioner kroner værd.

Dertil kommer forskellige "småinvesteringer" som for eksempel Janni og Karstens hjem, en strandvejsvilla i Vedbæk, som Karsten i sin tid betalte 70 millioner kroner for. Der er ikke optaget lån i palæet på 527 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Styrtende rige Karsten Ree er kendt for sin sparsommelighed – her ofrer han lidt brænde for at kunne holde varmen i sin 527 kvadratmeter store strandvejsvilla. (Foto: Søren Jul Lamberth)

Forsidefruen Janni Ree er fåmælt, når det gælder detaljer om arven:

– Jeg har ikke lyst til at afsløre, hvordan han har sikret mig, men jeg kommer nok ikke til at stå på gaden, svarer Janni Ree, da SE og HØR spørger til størrelsen af en eventuel arv efter Karsten.

I "Go' aften Danmark" fortalte Janni for flere år siden om sin frustration over folks fordomme om hende:

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Det har generet mig, at folk siger, jeg har taget Karsten for pengenes skyld. Men efterhånden har jeg lært at leve med det. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det har generet mig, at folk siger, jeg har taget Karsten for pengenes skyld, at jeg er en golddigger, og at han er en sugardaddy. Jeg har måttet lægge øre til meget. Men efterhånden har jeg lært at leve med det.

Egen indtægt

Som kendt ansigt og hyppig deltager i diverse realityprogrammer er Janni Ree i princippet selvforsørgende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Janni har gjort livet som kendis til en indtægtskilde – bl.a i "Forsidefruerne" sammen med med Amalie Szigethy, Karina von D'Ahe, Gunnvør Dalsgaard og Jackie Navarro. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Forrige år – regnskabsåret 2017/18 – havde hun en indtjening på en halv million kroner i sit anpartsselskab, der hedder Janni Ree.

Året efter faldt indtjeningen til knap 350.000 kr. Angiveligt fordi der er indtægter, der køres uden om selskabet og direkte ind på Jannis selvangivelse.

Uanset hvad er Jannis indtægter i en størrelsesorden, der ikke gør det muligt for hende at bo på Vedbæk Strandvej, hvis Karsten dør før hende – medmindre en arv sikrer hende.

Men fremtiden, hvor en af dem falder væk, lader ikke til at optage jetsetparret fra Vedbæk. De nyder hinanden og nuet.

Senere i februar rejser de til Afrika, hvor Karsten midt på savannen har en camp på størrelse med halvdelen af Bornholm.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close