Isabella smidt ud af ”Bachelor”: Casper tog det nemme valg

- Vil du modtage min rose? Spørger Casper Berthelsen hver uge i tv-programmet ”Bachelor”, når han sender heldige kvinder videre på rejsen mod at finde melodien med ham.

I denne uge er Isabella en af de to kvinder, der desværre bliver sendt hjem af den pæne singlemand, og det resulterer i masser af tårer fra både hende og mange af de andre deltagere på ceremonitrappen.

Isabella, der med sine 23 år er programmets yngste deltager, agerer nemlig som husets samlingspunkt og er mange af deltagernes go to-person, når der skal tales følelser og udredes problemer.

- Jeg har det meget blandet, da jeg bliver sendt hjem. Jeg er rigtig ked af det, men mest af alt, fordi jeg skal forlade pigerne, fortæller Isabella til SE og HØR.

- Mit forhold til pigerne er rigtig stærkt – og det er det til alle pigerne hver især. Jeg havde nok en opløftende rolle i huset i forhold til altid at vende situationerne til noget positivt. Dagen inden roseceremonien har jeg for eksempel haft en meget sårbar snak med Sidse, som har hjulpet hende meget. Så det påvirker mig virkelig at skulle forlade dem.

- Men jeg er også ærgerlig over, at jeg ikke har fået talt mere med Casper på tomandshånd. Det er et ærgerligt grundlag at ryge ud på, men på den anden side er det faktisk også fint, for når han ikke kender mig, kan han jo ikke sætte en finger på mig personligt.

Det var en tårevæddet afsked i ugens roseceremoni, hvor Alyssa og Isabella måtte forlade "Bachelor". Foto: Lotta Lemche/TV 2

Hun forklarer, at hun var nysgerrig på at lære Casper Berthelsen bedre at kende, men at hun sagtens kan forstå, hvorfor han smed hende ud af programmet.

- Han havde rigtig mange kvinder, han skulle tage stilling til. Det er det nemmeste valg at fravælge den, man ikke har lært at kende på ordentlig vis. Han ved ikke, hvem jeg er, så jeg kan ikke blive såret over, at det er mig, den er gal med.

- Han ser jo godt ud, men for mig handler det også om, om man viber sammen. Og det nåede ingen af os jo at vurdere, fortæller Isabella.

Hun har i dag sat kærligheden lidt på standby, men hun leder stadig efter den, når hun har muligheden. I øjeblikket har hun travlt med lejlighedskøb og flytning til Roskilde, ligesom hun knokler på arbejdet som networking manager.

- Jeg har været på dates siden ”Bachelor”, men ikke med nogen, jeg har været yderligere interesseret i. Jeg finder ret hurtigt ud af, om jeg gider en mand eller ej. Det ved jeg allerede fra første møde, forklarer den kommende roskildenser.

- Er der ikke noget, så smutter jeg med det vuns. Men finder jeg en, som er klar til at stifte familie, så er jeg også det. Det kræver lige, at vi er i et forhold et stykke tid og har snakket igennem, hvordan det er at blive mor og far. Jeg vælger min udkårne med omhu, hvad angår det.

Isabella er opvokset i Holbæk, men bosat i København. Nu flytter hun til Roskilde og skal se sig om efter en bejler der. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close