Reality20. august 2023

Irina Olsen i fryser-ups: Glemte moderkagen

Den nybagte mor afslører, at hun og gemalen Faustix fuldstændig glemte, at de havde hendes moderkage liggende i fryseren
Irina og Morten
Irina fortæller, at hun og Morten havde fuldstændig svedt ud, at de havde lagt en moderkage i fryseren. Morten troede endda, at der var tale om en form for fisk.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Irina Olsen deler fødselsberetning

Vi håber ikke, at det altid er Faustix, der laver maden derhjemme. For så har der altså været risiko for, at han havde serveret ”moderkage-ret” for hele familien.

Irina Olsen – der fødte en lille søn i juni – afslører nemlig, at det nybagte forældrepar fuldstændig glemte, at de havde hendes moderkage liggende i fryseren.

Og undervejs har Faustix – der bærer det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen – så troet, at moderkagen var en form for fisk.

- Jeg havde lagt den i fryseren derhjemme, efter vi kom hjem og GLEMT ALT OM DEN. Og Morten sagde endda her på det sidste, at den fisk jeg har liggende i køleskabet lugter lidt sjovt, skriver Irina i en spørgerunde på instagram.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-20/_han8255.jpg
Irina og Morten vil nu sørge for, at moderkagen havner det rigtige sted: Nemlig i haven.
 Foto: Hanne Juul

Hun tilføjer, at hun nok burde have slynget lidt ekstra poser om sin moderkage, før den røg i fryseboksen.

- Først da vi tømte fryseren helt, fordi vi lige nu laver om i køkkenet, gik det op for os, at vi ikke havde en fisk i fryseren. UPS!, siger Irina, før hun slutteligt afslører, hvor den forglemte moderkage skal ende sine dage:

- Den skal graves ned, og der skal plantes ovenpå den en af de her dage.

Sponsoreret indhold