Kendte15. august 2023

En crazy tid: Irina Olsen deler fødselsberetning

Den 36-årige influencer og businesskvinde blev i juni mor for anden gang
Noget tyder på, at kommende lyttere har en ret så vild historie i vente.
Noget tyder på, at kommende lyttere har en ret så vild historie i vente.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Irina Olsen glemte sin moderkage på hospitalet: Har helt særlig plan med den

Der er ingen tvivl om, at den stod på ren babylykke hos familien Olsen, da Irina og gemalen Faustix, med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen, for få måneder siden kunne afsløre, at de var blevet forældre for anden gang, da deres lille søn kom til verden.

Efter lille Astons ankomst har familien på nu fire levet i en lykkelig babybobbel – men på et tidspunkt måtte den tidligere "Divaer i junglen"-deltager dog forlade hjemmet og vende retur til Nordsjællands Hospital for at hente sin moderkage, som hun ville bruge til en slags gødning til et træ, en busk eller en plante.

Trofaste følgere af den garvede influencer har næppe kunne undgå at bemærke, at hun op til fødslen brændende ønskede sig, at Faustix kunne nå at gøre sin tour færdig, så hun var sikker på at have ham med til hele fødslen.

Men fru Olsen har indtil nu ikke afsløret, hvordan selve fødslen af parrets lille vidunder gik.

Det bliver der lavet om på nu:

– ASTON ER 2 MÅNEDER I DAG, og jeg har endelig indtalt fødselsberetningen til jer i form af 2 podcastafsnit. De sidste 2 måneder med Mortens sommertour var nok de MEST CRAZY EVER for vores familie, men vi kan jo godt lide en udfordring, lyder det blandt andet i et opslag på Instagram, som Irina deler med sine mere end 247.000 følgere.

Irina Olsen fortæller, at hun elsker både hverdagen og de ”meget trætte nætter”, og at hun trods hold nakken alligevel synes, at alt er fantastisk.

Og så deler hun en række billeder af sig selv og lille Aston Ejvind Olsen.

Irina og Morten Olsen har udover deres lille søn også datteren Allessia på otte år.

Se Irina Olsens Instagram-opslag nedenfor.

Sponsoreret indhold