Irina: Hvor fræk må man være på stranden som mor?

(Foto: All Over Press)

 

Blogger-baben Irina Olsen er fra naturens hånd udstyret med en velformet kvindekrop med kurver, og den har hun aldrig været bange for at vise frem - dog altid inden for anstændighedens grænser.

Hun har vist sig frem på TV, på sin blog og på Instagram og Facebook og har intet at skamme sig over.

Men for to år og tre måneder siden blev Irina mor til lille Allessia, og så gælder der andre regler for, hvor meget hud man må vise frem om sommeren, når vejret bare skriger på bikini.

Det oplevede Irina sidste år efter 'sin første rigtige sommerferie som mor', hvor hun blandt andet nød livet i solrige Bulgarien sammen med Allessia og kæresten, Morten 'Faustix' Brangstrup Olsen.

Hun skriver om det på sin blog og på Instagram og poster en selfie fra badeværelset, hvor hun er iklædt en normal, sort bikini, der dækker, hvad den skal, og fremhæver Irinas flotte kurver.

- Hey Beauties! Hvor lille må badetøjet være, når man er mor!? Efter min første rigtige sommerferie som mor sidste år, føler jeg mig mere forberedt og har lært af mine fejl. Det er jo sådan, at omverdenen forventer, at man når man er blevet mor, skal pakke sig ind for at være anstændig (God forbid, vi er lidt for sexy!) og hvis man viser noget hud på brystet, så er man for vulgær, skriver Irina og fortæller, at nogle af hendes følgere stadig finder det vulgært, når hun poster bikinibilleder.

Men lige som alle andre vil hun gerne have lidt sol på kroppen, når den titter frem.

- Os med størrelse DD+ bryster og os der har lidt over det hele, har da også lyst til at have alle de søde bikinier på. Tro mig, jeg har også grænser… jeg har købt bikinier, der simpelthen ligner, at jeg er på vej for at filme en pornofilm, og DEM går jeg slet ikke med (kun foran Morten). Men jeg tænker faktisk mere over det til daglig, at jeg ikke har lyst til at vise noget hud og være sexy, ligesom jeg havde det før i tiden, skriver Irina.

Efter at have oplevet flere tilfælde sidste år, hvor bikinien ikke kunne holde styr på numse og barm, når hun hoppede med Allessia i vandet, helgarderer hun i år og tager også badedragt med.

Du kan læse hele Irinas blogindlæg her og hendes post på Instagram herunder.

Se galleri med velformede Irina:

Irina Babenko 2408 2016

Hvad mener du?

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close