Reality 11. juni 2017

Irina: - En drøm gik i opfyldelse

Irinas julegave blev indløst forleden
Foto: All Over Press

Så kan den smukke blogger Irina Olsen sætte endnu et flueben på sin personlige bucket list.

Forleden indløste hun en julegave, som hun har ventet længe på at kunne gøre brug af.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var billetter til Aerosmithkoncerten i Royal Arena.

Irina fortæller om oplevelsen, som hun kalder 'en drøm, der gik i opfyldelse' på sin blog.

- So it finally happened! Til sidste Jul fik jeg jo en ret vild julegave, som var det eneste jeg ønskede mig- nemlig billetter til Aerosmith. Det er deres sidste turne Aero-Vederci Baby og det SKULLE jeg altså bare opleve! Mit yndlingsnummer of all er “Crazy” og hvis I husker videon, hvor Alicia Silverstone fra “Clueless” og hans datter Liv Tyler er med. I love the video too og så den hele tiden på MTV, da vi kom til Danmark og har basically været fan af Aerosmith ever since, skriver Irina, der begejstret kalder det amerikanske rockband 'LEGENDS'.
Hun havde kæresten, den prisvindende dj Morten 'Faustix' Brangstrup Olsen, med til koncerten, men har lidt uvant med at at være på den anden side af scenen - nede blandt publikum. - Vi havde Golden Circle billetter og stod så tæt på, som man kunne. Man kan bare tydeligt fornemme dog, at Morten er vant til at optræde og ikke stå iblandt publikum – det er lidt sjovt, for han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv i starten, skriver Irina.
Hun har stadig nogle koncertoplevelser, hun gerne vil nå.
- Jeg MÅ også til Las Vegas og se Guns N’ Roses, Cher og J.Lo og Madonna somewhere, skriver Irina. Du kan læse hele blogindlægget om den store koncertoplevelse her. Irina var pikant klædt på til lejligheden i jeans med huller de rigtige steder og en Fila-top, der fremhævede hendes smukke barm. Du kan se billede af Irinas koncert-outfit på hendes Instagramprofil herunder:
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se galleri med dejlige Irina:

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold