Nyheder 3. april 2016

Hvem er hottest? Irina laver ny ”Kardashian”

Danske Irina efterligner igen populært Kim Kardashian-billede - men hvem gør det bedst? Stem her.
Foto: Claus Poulsen

Det er ikke længe siden, at Kim Kardashian endnu en gang viste formerne frem på Instagram - først selv nøgen bare med bjælker over de intime dele - og efterfølgende med skuespiller/model-veninden Emily Ratajkowski, hvor de havde bukser på men viste sig frem topløse, mens de gav verden en fuck-finger. Simpelthen for at vise, at ingen skal bestemme over andre kvinders krop - og heller ikke, hvornår man viser den frem.

Sidst Irina Olsen (tidligere Babenko, red.) efterlignede Kim Kardashian, var da Kim havde sit famøse bagdelsbillede, der ”væltede internettet”. Irina mente, at det kunne hun sagtens være med på - og det mente rigtig mange af hendes fans også.

Og nu gør den danske blogger det igen. Irina har lagt et smuk billede op på Instragram, hvor hun er topløs, giver fuck-finger og skriver teksten: Mom gone wild.

Se billedet her:

Mom gone wild

A photo posted by IRINA OLSEN || BLOGGER (@irinathediva) on

Apr 2, 2016 at 3:38am PDT

Nogle brugere mener, at hun er alt for meget, og kalder hende en ”Wanna-be-Kardashian”, mens andre roser hende for bare at være sig selv .

- Du er for vild! Det er pisse fedt at du er pisse ligeglad med hvad andre tænker, lyder det blandt andet i kommentarerne.

Se Kim og Emilys billede her:

When we're like...we both have nothing to wear LOL @emrata

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mar 30, 2016 at 11:57am PDT

Hvad synes du? Er Irina bedre end Kim Kardashian? Stem her:

Sponsoreret indhold