Reality30. maj 2016

I dag hiver Gustav medie i retten: Forstå sagen på to minutter

Gustav møder mandag op i Københavns Byret for at kræve økonomisk godtgørelse af medie
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mothers_day_dm0029-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Reality-fænomenet Gustav formår som en af de eneste at leve af at være reality-stjerne i Danmark.

Med sin TV-optræden, egen bog og endda egen duft har han været dygtig til at tjene penge på sit navn. Og han er ikke tilfreds med, at andre gør det samme.

Derfor har han stævnet mediet Zetland, og han vil have økonomisk godtgørelse, fordi mediet har tjent penge på at udgive den såkaldte single "Dengang jeg troede, jeg var assistent for Gustav".

Stævningen bliver behandlet ved et retsmøde, der begynder mandag kl. 09:30 i Københavns Byret.

Gustav gik med til at medvirke i singlen (som er en længere artikel, red.) til gengæld for, at hans over 200.000 følgere på de sociale medier kunne læse den gratis. Det afviser Zetland, som mener, at Gustav fra start kendte til formatet. Chefredaktør Lea Korsgaard har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at Gustav har stævnet Zetland for i alt 40.000 kr.

Foruden det økonomiske stridspunkt er den driftige reality-deltager også utilfreds med flere passager i den 45-siders lange single, som han ikke kan genkende.

Zetland sælger ikke længere singlerne enkeltvis. Man skal i stedet købe adgang til hele mediet, der i dag skriver lange artikler om alt fra kultur til jura og menneskerettigheder.

SE og HØR er selvfølgelig til stede i Københavns Byret.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_93.png
null

Sponsoreret indhold