Gustav raser over medie

Gustav har sendt sin advokat efter Zetland

Gustav har sendt sin advokat efter Zetland

Foto: Kaspar WenstrupSom en af Danmarks allerstørste reality-stjerner, er Gustav vant til at være meget i medierne og at tale med journalister, men reality-stjernen raser nu over et medie, der har skrevet et protræt af ham. Den 10. maj udgiver medievirksomheden Zetland, en såkaldt single om Gustav, men den er fuldt med løgne, mener hovedpersonen.

LÆS OGSÅ: Torben Chris: Gustav er ret lækker

LÆS OGSÅ: Gustav bryder sammen for åben skærm

LÆS OGSÅ: Gustav: De er nærige med klatten

- Jeg søgte sidste år en assistent og blev kontaktet af Thomas. Efter vi havde været sammen et par gange, sagde han, at ville skrive en artikel om mig. Han begyndte at blive anmassende. Og da han viste mig artiklen, var den fyldt med løgne. Jeg fik ham til at rette den 4-5 gange, men den er stadig fyldt med usandheder. Det værste er, at de ikke vil betale mig for det, siger Gustav ifølge Metroxpress.

Hos Zetland forklarer redaktør Lea Korsgaard, at journalist Thomas Korsgaard ikke har lagt skjul på, at han var ligeså opmærksomhedssøgende som Gustav. Hvis der er urigtige oplysninger i singlen er Gustav og hans advokat velkommen til at henvende sig, lyder det.

- Vi er ikke interesseret i at udgive noget, der er løgn, så hvis de mener, at der er faktuelle fejl eller injurierende påstande i artiklen, er de velkommen til at henvende sig. Hvorfor vente til det bliver udgivet?, siger redaktøren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close