Reality8. januar 2016

Reality Awards 2016: Hvilket reality-program var det bedste?

Stem her og vind billetter til showet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jakob_5_0.jpg
 (Foto: TV3)

I mange reality-programmer bliver der konkurreret om hæder, ære og penge. Det er også tilfældet i nogle af de fem programmer, der er nomineret i kategorien ”Årets bedste konkurrencedrevne program” ved Reality Awards 2016.

De nominerede programmer er: ’Robinson Ekspeditionen’ (TV3), hvor Kenneth vandt en stensikker sejr. ’Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!’ (TV3) hvor Gustav Salinas overvandt sine egne grænser og de andre kendte i den sydafrikanske jungle. I ’Danmarks næste topmodel’ (Kanal4) gik den flotte titel til Daniel. Og modige danskere deltog i datingprogrammerne 'Landmand søger kærlighed'(TV 2) og ’Det perfekte match’ (Kanal4)

Stem på din favorit nederst. Så deltager du samtidig i konkurrencen om to billetter til showet. Vær opmærksom på, at din stemme og deltagelse i konkurrencen først er registreret, når du har trykket på ”Næste” og derefter udfyldt dine oplysninger på den følgende side og trykket på den grønne ”Indsend”-knap. Vinderne kåres ved et stort show i Cirkusbygningen i København den 25. januar.

Sponsoreret indhold