STEM OG VIND: Hvem er årets mandlige reality-deltager?

Gustav her til Pride i København

Gustav her til Pride i København

Foto: Mikael Rieck

Den divaede Gustav, den dansende Silas eller den diskussionslystne Savas? Hvem har underholdt danskerne bedst i 2015 skal DU være med til at bestemme i kategorien "Årets bedste mandlige deltager". Gustav, som er kendt fra både "Singleliv", "For Lækker Til Love/København" og "Divaer i Junglen" vandt allerede prisen i 2014, og der vil derfor være stærk konkurrence i reality-feltet i år.

Stem på din favorit i bunden af artiklen. Du deltager samtidigt i konkurrencen om to billetter til showet. 

For tredje gang er der lagt op til glitrende glamour og festlige optrin, når de danske realitykendisser- og programmer skal forsøge at sikre sig sejrsstatuetten ved dette års storstilede show.

Det storslåede show finder sted den 25. januar 2016 i Cirkusbygningen i København. Skal du ikke selv ind og se showet, så kan du følge showet live på sh.dk.

Hvem skal vinde prisen som "Årets bedste mandlige deltager" ved Reality Awards 2016? Stem på din favorit nederst og deltag i konkurrencen om to billetter til showet. Vær opmærksom på, at din stemme og deltagelse i konkurrencen først er registreret, når du har trykket på ”Næste” og derefter udfyldt dine oplysninger på den følgende side og trykket på den grønne ”Indsend”-knap.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close