Reality13. november 2021

Husker du "For lækker"-Panda? Nu har han fundet LOVE

Jeremy Panda Ace datede - og kasserede - kvinder på stribe, da han medvirkede i "For lækker til love". I dag har realitypersonligheden stadig nogle specifikke krav til en kæreste. Og han har fundet hende.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg var aldrig for lækker til love. Jeg var bare kræsen.

Sådan siger Jeremy Panda Ace Andersen, bedre kendt som Panda, der i dag har fundet kærligheden i sin Maria.

Parret har snart været sammen i et år, men det tog lidt tid, før Panda blev scoret. For ja, det var Maria, der scorede ham.

- Hun skrev til mig sidste år i oktober. Hun var den eneste, der fangede mig på det, jeg søgte: En, der kan holde mig ud, begynder Jeremy Panda historien om deres forhold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-07705.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Jeremy Panda Ace Andersen under optagelserne til musikvideoen "VIP Reality". Foto: Dan Mariegaard

- Jeg er, som jeg er, og jeg er besværlig at leve sammen med. Jeg ser tingene på en bestemt måde - og så kan jeg ikke være sammen med en person, jeg ikke kan stole på. Tillid er alt for mig.

Snakker om damer sammen

Maria har en kombination af alle de krav, Panda har til en kæreste, og som han ellers havde svært ved at finde hos en enkelt kvinde.

- En, der kan kommunikere, hvis hun for eksempel er ked af det eller jaloux. Så taler man om det. Man skal være åben for, at begge parter kan tale med alle. At man må like billeder og skrive med folk, uden der skal lægges noget i det.

- Maria er hverken jaloux eller mistroisk. Det troede jeg ikke på, da hun først sagde det. Nogen har det jo med at oversælge sig selv i begyndelsen. Men hun har været helt perfekt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/t78.jpg
 Foto: Privat

- Hunh er jo flot. Men sexdelen er også meget vigtig. Lad os sige, du kører en lambourghini, men med en fiat 500-motor. Det er jo pissekedeligt. Men Maria er en toptunet lambourghini i sengen, siger Jeremy Panda Ace Andersen. Foto: Privat

Det bedste er ifølge Panda dog, at hun kan holde ham ud og er open-minded.

- Hun lader mig være skør og støtter mig i alting. Jeg sagde til hende med det samme, at jeg har brug for, at min kæreste kan tåle, at jeg er direkte. For eksempel at jeg siger: "Du har taget på", hvis hun spørger mig. For i et forhold skal man være ærlig. Og jeg får nøjagtig det samme retur i alt, hvad vi siger til hinanden. Det er derfor, hun er den perfekte partner for mig.

- Og så er hun biseksuel. Det er et plus, fordi så kan man sidde og snakke om damer sammen: "Hende der står godt nok skarpt", "ja, det synes jeg også, hun er pisselækker". Det er bare win/win. Totalt bonus. På samme måde må hun også sige, at en fyr er flot.

Bryllup på vej

Jeremy Panda Ace Andersen synes, mange andre forhold er for begrænsende.

- Nu om dage er det sådan, at så snart man har en kæreste, så er det, som om man er i fængsel. Du må ikke engang skrive til nogen. Men det handler jo om, hvad man svarer tilbage. For min skyld må der være 20.000, der liker hendes billeder og synes, hun er flot. Det er jeg da stolt af.

Maria er 26 år, og Panda er 41. Men trods aldersforskellen er de et helt perfekt match, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-00084.jpg
 Foto: Kasper Wenstrup

Jeremy Panda Ace i "For lækker til KBH" i 2017. Foto: Kasper Wenstrup

- Der er jo lidt knas i alle forhold, fordi man lige skal lære hinanden at kende, men her har der ikke været meget. Jeg gider heller ikke være sammen med en, jeg ikke kan se en fremtid med, siger Panda og afslører, at han gerne vil giftes med Maria.

- Hun skal lige falde ordentligt til her i København, så kommer det. Jeg har nævnt for hende, at jeg vil leve resten af livet med hende, og det har hun sagt, hun glæder sig til.

Det tog Maria to år at tage tilløb til at kontakte Panda, og efter lidt tilløb er de to nu uadskillelige, efter hun flyttede fra Jylland for at slå kromosomerne sammen i København.

- Jeg kan ikke være mere lykkelig. Jeg har alt, jeg ønsker mig i en pige. Hun bliver den sidste person, jeg dater, for hun har fanget mit hjerte. Og hvis det ikke funker med hende, så gider jeg ikke være sammen med nogen andre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kyu.jpg
 Foto: Privat

Panda og Maria. Foto: Privat

null

Sponsoreret indhold