Reality9. januar 2023

Hov, mangler der ikke noget? Se Kylie Jenners forvandling

Nogle gange skal der ikke de helt vilde justeringer til at lave kæmpe forandringer. Den kan 25-årige Kylie Jenner i den grad skrive under på
Kylie Jenner er naturligvis ikke ene om fra tid til anden at ændre på sit udseende. Kim Kardashian og resten af søskendeflokken er også med.
Kylie Jenner er naturligvis ikke ene om fra tid til anden at ændre på sit udseende. Kim Kardashian og resten af søskendeflokken er også med.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

Det er ingen tvivl om, at medlemmer af Kardashian-klanen elsker at ændre udseende. Senest er en video af søster Kim Kardashian, 42, gået viralt, efter hun viste en ganske naturlig udgave af sig selv uden hverken makeup eller påsat hår.

Men nu er turen således kommer til familie makeupmogul, Kylie Jenner, der har bedrevet en ganske lille ændring ved sit udseende – som til gengæld forandrer hendes ansigt markant.

I et nyt opslag på Instagram deler den garvede “The Kardashians”-stjerne og businesskvinde et foto af sit nye udseende. Og her har den mørkhårede søster farvet sine øjenbryn kridhvide.

Det er vanskeligt at vurdere, om der er tale om en decideret farvning af de normalt mørkebrune øjenbryn, eller om frøken Jenner blot har gjort brug af diverse makeuptricks for at skabe det nye look.

– Hvor skal vi hen?, lyder teksten fra frøken Jenner i teksten til opslaget. Og her er det, som om trofaste følgere af den garvede realitystjerne ikke er ovenud begejstrede for forvandlingen:

– Ingen steder, når du ser sådan ud, lyder det fra en følger, der således besvarer Kylies spørgsmål.

– Forhåbentlig hen til salonen for at få brynene farvet, lyder det fra en anden, mens flere andre stepper i og i den grad undrer sig over, hvad Kylie Jenner overhovedet har gang i.

Trenden med lyse øjenbryn har naturligvis også ramt Kardashian-familien.
Trenden med lyse øjenbryn har naturligvis også ramt Kardashian-familien.
 Foto: Instagram / Kylie Jenner

Det er naturligvis langt fra første gang, at medlemmer af den celebre familie justerer på deres udseende.

Fans af klanen har i årevis kunne følge med i søstrenes vilde forvandlinger, mens hitserien ”Keepin“ Up With the Kardashians” i intet mindre end 14 år har rullet over skærmen. Men det er desuden heller ikke længe siden, at søster Khloé Kardashian afslørede sin drøm om en brystforstørrende operation.

Sponsoreret indhold