Kendte25. oktober 2022

Khloé Kardashian får inspiration fra mor: Vil have nye bryster

Den 38-årige Kardashian-søster er ikke umiddelbart helt tilfreds med sit frontparti
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Medlemmerne af Kardashian-familien shopper ikke kun til dem selv. De har det også med at købe vilde gaver til hinanden.
 Vært: Emil Minana, Fotograf: Kaspar Wenstrup, Video & Stills: MEGA, Instagram (Khloé Kardashian), Snapchat (Kylie Jenner), Instagram (Kris Jenner)

Det er ikke, fordi medlemmer af Kardashian-klanen har ry for at holde sig tilbage, når det kommer til skønhedsoperationer.

Alligevel tøver Khloé Kardashian med at opfylde sit eget store ønske om et sæt nye bryster. Og måske er det momager Kris Jenners hofteoperation, der får den yngste Kardashian-søster til at dele sine tanker:

- Jeg overvejer virkelig at få lavet mine bryster. Det er bare noget, jeg tænker på hele tiden, indrømmer Khloé Kardashian i det nyeste afsnit af familiens hitserie ”The Kardashians”.

Khloé Kardashian har planer om at skulle under kniven.
Khloé Kardashian har planer om at skulle under kniven.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Khloé forklarer videre, hvordan hun på nuværende tidspunkt har både en bh og en særlig latextop på for at få brysterne til at sidde som ønsket. Og noget tyder på, at mor Kris Jenner er klar til at være ved sin datters side, så ønsket om en større barm kan blive opfyldt:

- Lad os gøre det sammen!, udbryder den 66-årige momager, da datteren afslører sit ønske om en brystforstørrende operation.

Trofaste følgere af Kardashian-klanen kan næppe have undgået at bemærke, at den yngste Kardashian-søsters udseende har ændret sig gevaldigt over årene. Det var dog først sidste år, hun indrømmede, hvilke skønhedsbehandlinger hun havde fået foretaget:

- Alle siger: ”Åh, Gud, hun har fået sin tredje ansigtsoperation!”. Men jeg har kun fået lavet én næseoperation, fortalte hun i et interview med tv-vært Andy Cohen.

En næseoperation er nu ikke det eneste, den 38-årige stjerne har fået lavet:

- Jeg har selvfølgelig fået foretaget indsprøjtninger, men ikke rigtigt Botox. Jeg har reageret rigtig skidt på Botox, forklarede Khloé videre i samme interview.

Det ER dog ikke udelukkende indsprøjtninger og operationer, der er årsag til Khloé Kardashians vilde forvandling over årene. Der ligger nemlig benhårdt arbejde, i form af oceaner af mængder træning, hvor den ”The Kardashians”-stjerne blandt andet har måtte stå op tidligt om morgenen for at mødes med sin personlige træner, bag.

Se også, hvor meget medlemmerne af Kardashian-klanens ansigter har ændret sig over årene, i artiklen nedenfor.

Sponsoreret indhold