Reality1. august 2017

Højgravid Babs forladt før fødslen

Sarah Skou Christensen, der var med i "Kongerne", er blevet forladt af sin kæreste kort tid inden, hun skal føde sit første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_4.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Sarah Skou Christensen, der blev landskendt under navnet Babs i TV-programmet "Kongerne", er lige nu højgravid med sit første barn.

Men rollen som førstegangsmor bliver ikke helt så lykkelig, som hun havde håbet på.

Hun og kæresten er nemlig gået fra hinanden. Det skriver Realityportalen.dk.

– Jeg er blevet alene midt i min graviditet og svigtet på det allergroveste af babydaddy. Det har været meget hårdt, fortæller Babs til Realityportalen.dk.

Hun fortæller dog samtidig, at hun er kommet sig over bruddet med kæresten.

Det var i februar i år, at Babs afslørede, at hun ventede sit første barn. Det gjorde hun i et Facebook-opslag.

Her skrev ”Kongerne”-baben, at hun ”glæder sig til at møde dig, lille du”, og at hun var ”forelsket”. Hun har også afsløret, at det er en lille pige der kommer til verden i sensommeren.

Babs er i øvrigt ikke den eneste "Kongerne"-deltager, der er gravid lige nu. Også Kia og Walid "Knaldperlen" venter deres første barn sammen. Også Malene "Foxy" kan snart byde velkommen til en lille baby. Walid "Knaldperlen" var i forbindelse med kærestens graviditet ude og sige, at han forsøgte at undgå at have sex for ikke at skade barnet. – Jeg er en meget liderlig fyr, men tro det eller ej, lige når Kia er gravid, kan jeg ikke få mig selv til det. Jeg ved, at min søn ligger derinde, så jeg er bange for at ramme ham, hvis vi har sex. Så jeg undgår sex så meget, som jeg overhovedet kan, har han fortalt til Realityportalen. Du kan se flere billeder af Babs i galleriet herunder

Galleri Babs

Sponsoreret indhold