Kendte 16. april 2020

”The Bachelorette”-babe Hannah Brown afslører status på forhold til Tyler Cameron

Det var bestemt ingen hemmelighed, at ”The Bachelorette” Hannah Brown var vild med Tyler Cameron i det amerikanske datingprogram, som også i den kommende fremtid til at pryde de til de danske tv-skærme. Og nu afslører hun endelig, hvad der helt præcist sker mellem de to, efter at have brugt flere uger sammen i coronakarantæne
Foto: MEGA

I ”The Bachelorette”-finalen i 2019 stod valget for Hannah Brown mellem Tyler Cameron, 27, og Jed Wyatt, 25.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det endte med Jed, men det fortrød hun hurtigt, da hun fandt ud af, at han havde ses med en anden, inden han deltog i programmet.

Derfor spurgte baben da også hurtigt sit andet valg, om de to ikke skulle tage en drink.

De to datede kort, men det udviklede sig ikke rigtig til mere.

Lige indtil Tyler Camerons mor døde, og Hannah hoppede på en flyver til Florida – lige præcis på samme tid som coronakrisen begyndte at udrulle over hele verden.

For den 25-årige tv-kendis betød det, at hun, og en række andre, måtte isolere sig sammen med Tyler, hvilket satte gang i en del flirteri mellem de to.

Efter nogle uger forlod Hannah dog karantænegruppen i Florida og rejste hjem igen, hvilket fik fans til at stille yderligere spørgsmål ved, om de to nu altså for alvor var et par.

Og nu åbner hun endelig op for hemmelighederne; hun er single og har ingen særlig mand i sigte, afslører hun i Instagram livesession med sine følgere, skriver Hollywoodlife.

- Havde du spurgt mig for fem år siden, så ville jeg helt sikkert have været sådan: ”når jeg er 25, så er jeg gift”, og så ville jeg have tænkt på børn som det næste, og måske ville jeg endda prøve at blive gravid lige nu, siger hun og fortsætter:

- Mange af mine venner har allerede børn, og de er de bedste mødre, men jeg kan ikke forestille mig det. Men jeg kunne være klar, hvis noget skete, helt sikkert. Men jeg er bare ikke klar til det endnu. Jeg er stadig i gang med at finde ud af mit liv, og hvordan det har ændret sig. Og du skal have en særlig en i dit liv for at få det. Og det har jeg ikke, siger hun blandt andet i videoen.

Hun fortæller også, at grunden til, at hun forlod Florida og karantænegruppen var, at hun var nødt til at være sammen med sin familie igen.

Der er derfor ingen sød musik mellem de to ”The Bachelorette”-deltagere, men bare et godt venskab.

Sponsoreret indhold