Reality24. august 2023

Her møder danske Tony Dakota sin kæreste for første gang

60-årige Tony Dakota fra Ilskov fandt på en ferie med konen ud af, at han elsker ladyboys, som han selv beskriver det. Nu kan du se med, når han møder kæresten Saiyan for første gang
Tony og Saiyan.
Tony og Saiyan.
 Foto: Warner Bros. Discovery

Tony Dakota er i andet afsnit af "Grænseløst forelsket" rejst til Thailand for at møde kæresten Saiyan, som han ellers kun har talt med på nettet.

LÆS OGSÅ: Danske Tony forelskede sig i en thailandsk ladyboy og blev skilt fra konen

Nu skal de for første gang ses ansigt til ansigt, og især 30-årige Saiyan er nervøs for endelig at stå over for sin dobbelt så gamle, danske kæreste.

– Nogle kys og kram, så faldt hun helt til ro, forklarer Tony Dakota kort efter mødet, hvor parret holder i hånd og spiser thailandsk dessert.

Tony var gift i 30 år

At Tony skulle falde for Saiyan fra de varmere himmelstrøg, var ikke noget, han selv havde forventet. I 30 år nåede han nemlig at være gift med den samme danske kvinde, inden hans liv ændrede sig fuldstændig.

Det hele begyndte på en ferie i Thailand, hvor han og konen tog hen for at se et show med ladyboys, der betegner kvindelige transkønnede eller feminine homoseksuelle fra især Asien. Efter det show var Tony en helt anden:

– At det skulle ændre mit liv så radikalt, havde jeg egentlig ikke forestillet mig, men det endte med, jeg blev forelsket i en af de her ladyboys. Og så blev jeg skilt fra min kone, fortæller han i programmet.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-17/skaermbillede-2023-08-17-091853.png
Tony Dakotas liv blev vendt op og ned, da han forelskede sig i en thailandsk ladyboy.
 Foto: Discovery+

Du kan følge Tony Dakota og de andre deltagere hver torsdag klokken 21 på Kanal 5 eller allerede nu Discovery+.

Se ham møde Saiyan for første gang her:

Sponsoreret indhold