Reality17. august 2023

Danske Tony forelskede sig i en thailandsk ladyboy og blev skilt fra konen

Nu er det blevet tid til anden sæson af Kanal 5-programmet ”Grænseløst forelsket”, og en af dem, vi kan følge, er 60-årige Tony Dakota, der har en forkærlighed for ladyboys
Tony Dakotas liv blev vendt op og ned, da han forelskede sig i en thailands ladyboy. 
Tony Dakotas liv blev vendt op og ned, da han forelskede sig i en thailands ladyboy.
 Foto: Discovery+

– Jeg har den lækreste kæreste fra Thailand.

Sådan fortæller 60-årige Tony Dakota stolt i det første afsnit af anden sæson af ”Grænseløst forelsket”. Tony er nemlig meget i forelsket i sin 31-årige kæreste Saiyan fra Thailand, som han har mødt online og snart skal møde for første gang.

At Tony skulle falde for Saiyan fra de varmere himmelstrøg, var dog ikke noget, han selv havde forventet. I 30 år nåede han nemlig at være gift med den samme danske kvinde, inden hans liv ændrede sig fuldstændig.

Og det hele startede på en ferie i Thailand, hvor parret tog hen for at se et show med ladyboys, der betegner kvindelige transkønnede eller feminine homoseksuelle fra især Asien. Efter det show, var Tony en helt anden:

– At det skulle ændre mit liv så radikalt, havde jeg egentlig ikke forestillet mig, men det endte med, jeg blev forelsket i en af de her ladyboys. Og så blev jeg skilt fra min kone, fortæller han i programmet.

Du kan følge Tony Dakota og de andre deltagere hver torsdag klokken 21 på Kanal 5 eller allerede nu Discovery+.

Sponsoreret indhold