Reality19. november 2015

Her er værterne til Reality Awards 2016

En gammel kending og to debutanter skal styre de vilde realitystjerner i Cirkusbygningen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vaerter_ra_16_-_dan_mariegaard_-_web1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det bliver en håndfuld kendte ansigter, der indtager værtsrollerne ved Reality Awards 2016 i Cirkusbygningen i januar.

Det bliver nemlig ingen ringere end Gustav Salinas, Stine Kronborg og Kasper Henriksen, som skal styre slagets gang, når Reality Awards-statuetterne skal uddeles for tredje gang.

Gustav Salinas er efterhånden en reality-institution i sig selv, efter han fik sit gennembrud i ”For lækker til love” og senere var med i blandt andet ”Divaer i junglen”. I år vandt han "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra".

Stine Kronborg er heller ingen novice i reality-verdenen, da hun tidligere har været med i ”Zulu djævleræs”, ”Fangerne på fortet”, og ligesom Gustav Salinas var med i årets udgave af "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra".

Kasper Henriksen er nok det mest ukendte indslag blandt værtsrollerne, men han deltog i ”Paradise Hotel 2015”.

Stine og Kasper skal være værtspar på scenen, mens Gustav – der tidligere har været vært for showet – holder styr på reality-tropperne i salen.

- Jeg er meget beæret over at være vært ved Reality Awards igen og føler mig privilegeret. Det er godt, at vi kan hylde reality, og jeg glæder mig meget til at holde en stor crazy fest for alle i Cirkusbygningen sammen med mine to medværter. Stine kender jeg jo fra junglen, og hun er super sød og professionel, og Kasper kommer kun til at gøre scenen endnu hottere, siger Gustav om tjansen som vært på ny og sine kommende medværter.

Om værtstrioen er stærk nok til at styre de vilde realitydeltagere, får vi at se den 25. januar næste år.

SE og HØR livestreamer Reality Awards 2016.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold