Reality-krigen fortsætter: Her er Fie Laursens svar til Carolines sviner

Foto: Thomas Laursen

Krigen mellem Fie Laursen og Caroline Petersen blussede for alvor op igen ved Realitt Awards 2017. 

Her udtalte Caroline, at Fie Laursen var til grin, efter Fie sprang ud som biseksuel på scenen. 

Stridighederne er herefter fortsat på de sociale medier, hvor pigerne på skift lægger indlæg ud, hvor de kritiserer hinanden. 

I går kunne vi således se Caroline kalde Fie for "mere ynkelig end Donald Trump". 

Men nu har Fie altså igen valgt at tage til genmæle på sin Instagram-profil. 

Her langer hun kraftigt ud efter Caroline Petersens lange sviner til bloggeren. 

- Trods alt kunne jeg da se, at du sejler rundt i meninger og fornemme ord, man har googlet sig frem til på en sen mandag aften, skriver hun blandt andet. 

Derudover forsvarer hun altså den tale, der i første omgang fik Caroline op i det røde felt. 

Under Reality Awards sprang Fie Laursen ud som biseksuel, og ifølge Caroline kan man ikke bare vælge at være det for at få opmærksomhed, som hun mener, Fie har gjort. 

Den kritik ser dog ikke ud til at påvirke Fie, der i stedet - nok lettere ironisk - inviterer Caroline forbi til et glas vin. 

- Men ring til mig! Jeg giver et glas vin, og hvos jeg er fuld, og du er heldig, så måske et lille kys på kinden, når vi siger farvel!, afslutter hun sit opslag. 

Du kan se hele Fie Laursens opslag herunder: 

Kære Special Snowflake JA, jeg har haft VIIILDT travlt med at date endnu flere psykopater, endnu flere kvinder, få flere aborter end jeg kan tælle til når jeg er stiv og farve mit hår endnu mere blåt end det var før, fordi jeg kan bare sleeet ikke dy mig. Det er bare sjovt at på trods af, hvor stor en "pestilens" jeg er, så river jeg stadigvæk awards hjem og får endnu mere presse omtale. Nu er det jo sådan, at jeg ikke skriver til pressen men at de skriver OM mig. Jeg holder mig til at skrive på bloggen og lader pressen klare resten. Tjo, nok har men vel lidt malerhjerne af at farve håret så blåt, som jeg har gjort men trods alt kunne jeg da se at du sejler rundt i meninger og fornemme ord man har googlet sig frem til på en sen mandag aften. Men altså at være biseksuel er ikke et valg men noget man er født som og som man opdager med tiden. Dog er det et valg at springe ud offentligt. Så hvis det er DET du mener som er et valg, så er vi da 100% på samme bølgelængde og kan da næsten nyde en soft ice en sensommer aften og snakke om følelser med lidt hvidvin også. Jeg tror måske at du skulle lytte til den tale et par gange igen og lede præcist efter, hvor jeg sagde at det var et valg. Og at namedroppe Donald Trump er da et billigt skud på stammen. Du kunne da have sammenlignet mig med en P-vagt istedet eller en nærig Mc D medarbejder, når det kommer til mængden af milkshake de smider i ens kop. Men som BISEKSUEL kan man da stadigvæk være sammen med fyre så lad os da tage ud og få foretaget en abort eller to sammen og snakke om det her. Måske kunne vi gennemgå min tale sammen punkt for punkt og få dig til at indse at der ikke er noget respektløst af at springe ud offentligt, hvilket er en big deal. Jeg ser frem til at læse artiklen om sandheden om hvor lang tid det tog dig at hoppe til ukorrekte konklusioner og om din trang til bare at lange ud efter en uden noget gyldigt grundlag. Men ring til mig! Jeg giver et glas vin og hvis jeg er fuld og du er heldig, så måske et lille kys på kinden, når vi siger farvel! boom shakalaka, vi ses måske Caro Orale!!

En video slået op af Fie Laursen den

I galleriet herunder kan du se alle billederne fra Reality Awards 2017: 

Reality Awards 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close