Reality15. september 2021

Helt tæt på: Nu kan du følge med i Emili Sindlevs parforhold på tv

Discovery+ fortsætter rækken af serier med danske kendisser - nu skal vi se influenten Emili Sindlev og kærestens liv i fjernsynet
https://imgix.seoghoer.dk/emili.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Nu bliver det muligt at komme ind bag den polerede overflade hos influenten Emili Sindlev, der vandt Danmarks hjerter i "Vild med dans".

I hvert fald kan du fra 21. september - altså på tirsdag - følge stilikonet og hendes kæreste, Mads Emil Møller, i parrets helt egen tv-serie med den simple titel "Emili & Mads Emil".

Serien har premiere på Discovery+ og lover at give "et nyt og eksklusivt indblik i livet hos et af Danmarks mest likeable og største modepar".

Det bliver med andre ord efter nøjagtig samme opskrift som realityserierne "Bendtner & Philine", "Philip May & Simone" og "Remee & Mathilde".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emili_sindlev_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Emili Sindlev bliver ofte fotograferet til de store modemagasiner. Foto: MEGA

Emili Sindlev har selv teaset for den kommende serie med nedenstående opslag på Instagram:

Og Discovery+ har selvfølgelig delt en reklamevideo for programmet, hvor vi får en smagsprøve på, hvad vi har i vente, når vi skal streame "Emili & Mads Emil" for at komme helt tæt på parrets liv og forhold.

Her fortæller Emili Sindlev, at over 600.000 følger med i hendes arbejde med mode, og at hendes kæreste, Mads Emil, er influencer ligesom hende selv.

En anden detalje går på, at Mads Emil ejer flere T-shirts end Emili, og det havde hun aldrig troet, skulle ske.

Se traileren her:

Sponsoreret indhold