Kendte25. maj 2021

Emili Sindlev viser maven frem

Modeikon og "Vild med dans"-deltager Emili Sindlev har lagt en række mavebilleder på nettet. "Alt er ikke altid, som det ser ud," skriver influenten blandt andet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er æstetisk og pænt på Emili Sindlevs Instagram-profil, som i dén grad er hendes visitkort udadtil. Influenten beskæftiger sig blandt andet med styling og er især kendt for sine mange flotte outfits - men maven udfordrer hendes påklædningsmuligheder, fortæller hun.

Emili Sindlev, der er 24 år og blev kendt blandt Hr. og Fru Danmark, da hun deltog i den seneste sæson af "Vild med dans", har nemlig tit problemer med, at hendes mave puster sig op.

Det skriver hun i billedteksten til weekendens opslag, der indeholder fem forskellige billeder, hvor fashionistaen viser maven frem til sine 589.000 følgere.

- Jeg har levet med den her irritation hele mit liv, og det har altid påvirket min måde at leve, min måde at klæde mig på i specifikke situationer og givet mig smerte, fortæller Emili Sindlev i det ærlige opslag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Problemet kommer og går, uanset hvad modeikonet gør - og hun har prøvet lidt af hvert for at komme det til livs. Den oppustede mave har nemlig effekt på Sindlevs selvtillid, afslører hun:

- Jeg har altid været flov og usikker over den måde, min mave reagerer på. Ligegyldigt hvad jeg spiser eller drikker, så bliver jeg oppustet, nogle gange er jeg endda oppustet, fra jeg vågner om morgenen.

Emili Sindlevs indrømmelse har fået rigtig mange følgere til at reagere. De skriver opmuntrende kommentarer, søde beskeder og deler i massevis af lignende historier om lignende udfordringer.

- Jeg har fået så mange beskeder fra piger fra hele verden, som har det samme problem. Så mange af jer har delt fantastiske forslag og erfaringer med den her slags problem, skriver den tidligere "Vild med dans"-deltager.

https://imgix.seoghoer.dk/emili.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Emili Sindlev dansede sammen med Mads Vad i "Vild med dans". Foto: Hanne Juul

Hun forklarer, at hun er meget påvirket af, at hendes mave så tit er oppustet, og at hun har prøvet alverdens forskellige livsstilsændringer og kure for at komme udfordringen til livs.

Hverken kosttilskud, diæter eller glutenfri, sukkerfri og laktosefri kost har dog haft den ønskede effekt for Emili Sindlev, som også er blevet undersøgt for allergi for at se, om det mon var roden til problemet.

- Jeg har lært at leve med det (at blive oppustet, red.), men det går mig stadig ofte på, fordi jeg ikke har fundet en løsning endnu. Tro mig, jeg har prøvet mange ting, siger den ærlige stjerne.

Hun slutter sin deling med at efterspørge flere erfaringer og tips fra sine følgere og skriver:

- Jeg deler min historie med jer for at vise, at alt ikke altid er, som det ser ud, og vi har alle sammen forskellige problemer, vi kæmper med.

Sponsoreret indhold