Reality23. oktober 2023

Gustav Salinas overrasker med skjult talent i "Stjerner i trøjen"

Syv år er der gået siden Gustav Salinas deltog i reality-tv. Nu er han tilbage i programmet "Stjerner i trøjen", og han har stadig flere overraskelser i ærmet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
DJ Nikoline Toft og tv-personlighed Gustav Salinas taler om deres oplevelse under "Stjerner i trøjen".
 Video: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Janni Ree skreg om natten efter første dag i "Stjerner i Trøjen"

Som 18-årig blev Gustav Salinas erklæret uegnet som værnepligtig i militæret, men i en alder af 33 år tager tv-personligheden nu revanche, når han allerede inden for de første dage imponerer premiereløjtnanten med et særligt talent.

Hver torsdag i disse uger kan Gustav Salinas nemlig opleves på Kanal 5 og Discovery+, når han hopper i camuflagedragten sammen med 11 andre danske kendisser.

I programmet "Stjerner i trøjen" bliver deltagerne reduceret til deres numre, når de skal bevise deres værd gennem militære øvelser. De lærer deres egne styrker og svagheder at kende, og Gustav Salinas imponerer både med sin udholdenhed og sirlighed i sovesalen.

Fysikken har Gustav Salinas længe arbejdet på i løbet af sin karriere som personlig træner, men det mere overraskende er hans talent for at redde en seng, der pludselig kommer ham til gode i programmet.

Deltagerne i sæson tre af "Stjerner i trøjen" er fra venstre mod højre: Camilla Dalsgaard, Frederik Fetterlein, Janni Ree, Sofie Stougaard, Jackie Navarro, Gustav Salinas, Patrik Wozniacki, Jonas Schmidt, Adam Ild Rohweder, Jan Linnebjerg, Nicoline Toft og Nicky Rosendahl Russell.
Deltagerne i sæson tre af "Stjerner i trøjen" er fra venstre mod højre: Camilla Dalsgaard, Frederik Fetterlein, Janni Ree, Sofie Stougaard, Jackie Navarro, Gustav Salinas, Patrik Wozniacki, Jonas Schmidt, Adam Ild Rohweder, Jan Linnebjerg, Nicoline Toft og Nicky Rosendahl Russell.
 Foto: Warner Bros. Discovery

Gustav Salinas har nemlig en uddannelse som tjener, og i den periode havde han en veninde, der var såkaldt housekeeper. Men hun var ifølge reality-kendissen så langsom, at han var nødt til at hjælpe, forklarer han, mens han viser sin nye makker Nicky Rosendahl Russell, der er sanger i L.I.G.A., hvordan han skal redde sengen.

- Tro det eller ej, så har jeg faktisk også det på mit cv, siger han i "Stjerner i trøjen".

Men det er da også det eneste holdet af rekrutter får af ros efter deres første rengøring i sovesalen.

- I det mindste kan I finde ud af dét, lyder det fra premierløjtnanten.

De 12 rekrutter bliver løbende færre og færre i programmerne, hvor de udfordres på deres fysiske og mentale styrke - individuelt og som hold.

"Stjerner i trøjen" kan ses på Kanal 5 hver torsdag eller streames på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter ”Stjerner i trøjen”: Nu forstår hun, hvorfor Karsten gør det

Sponsoreret indhold