Kendte12. oktober 2023

Det så du ikke på tv: Janni Ree skreg om natten efter første dag i "Stjerner i Trøjen"

Deltagerne i "Stjerner i trøjen" bliver denne sæson udfordret, mere end de nogensinde er blevet, og for Janni Ree var første dag en chokerende oplevelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Janni Ree og Patick Wozniacki tog i marts måned til Bornholm for at udfordre sig selv i programmet "Stjerner i trøjen". Hør, hvad de fik ud af at være under så stort et pres.
 Video: Mikael Rieck

Første nat endte i et mareridt for Janni Ree – og sandsynligvis også hendes nye værelseskammerater – da hun skreg af smerte, efter en hamrende hård løbetur i Bornholms klitter, hvor en snestorm spændte ben for deltagerne i "Stjerner i trøjen".

I første afsnit af "Stjerner i trøjen", der blev sendt torsdag aften, bliver deltagerne introduceret for militærets hårde tone og vilde udfordringer. Allerede få minutter inde i programmet får vi lov at se, hvordan sæsonens deltagere bliver udfordret på en tre kilometer lang løbetur i klitterne.

Mens sportsmand Patrick Wozniacki klarer sig som den første til at gennemføre løbet, så har Janni Ree, der blandt andet er kendt fra "Forsidefruerne", langt større udfordringer.

– Jeg har faktisk luret lidt på "Korpset", men det var måske lige en tand for hårdt, men så fik jeg også et chok over, hvor hårdt det her var, siger hun til SE og HØR i forbindelse med screeningen af det første afsnit.

For selv om hun har øvet sig i at løbe tre kilometer på en græsplæne, kunne det ikke forberede hende på Bornholms vilde natur i marts måned.

Jannie Ree chokeret over "Stjerner i Trøjen"
Janni Ree har ikke bare lært noget om sine egne grænser, men hun har også fået forståelse for sin ægtemand Karsten Rees vaner, som han har taget med fra sin tid i militæret.
 Foto: Janni Ree

Janni Ree endte med ikke at gennemføre den første øvelse, men hendes lidelser sluttede ikke, da hun stoppede med at løbe. I aftenens afsnit får man nemlig ikke lov at se, hvordan natten udspillede sig for den tidligere forsidefrue.

– Man så ikke, at jeg faktisk fik sandkorn i øjet. Jeg kunne ikke se en dyt, forklaret hun.

– Jeg lå og skreg om natten og skulle have øjendråber og alt muligt.

Stjerner i trøjen" sæson 3
Det er en broget flok, der er med i tredje sæson af "Stjerner i Trøjen".
 Foto: Discovery+

Udover Janni Ree deltager tidligere fodboldspiller Patrik Wozniacki, Pyrus-stjernen Jan Linnebjerg, skuespiller Sofie Stougaard, komiker Jonas Schmidt, skuespiller Adam Ild Rohweder, model og blogger Jackie Navarro, tv-personlighed og iværksætter Gustav Andersen Salinas, tidligere professionel tennisspiller Frederik Fetterlein, DJ og podcastvært Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell og danser Camilla Dalsgaard også i programmet.

”Stjerner i trøjen” sæson tre har premiere på Kanal 5 og discovery+ den 12. oktober.

Se hele interviewet med Janni Ree og Patrick Wozniacki i videoen øverst.

Sponsoreret indhold