Gustav Salinas om børn: Nu skal det være

Der er ingen tvivl om, at den står på lutter lykke hjemme hos 31-årige Gustav Salinas og kæresten Niels ”Mulle” Goido.

Til SE og HØR afslører Gustav, at han og Mulle er flyttet sammen i Gustavs 100 kvm store lejlighed, som han købte tilbage i januar måned.

Men parret har også talt om familieforøgelse:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Mikael Rieck

- Vi starter med at få en hund, og så bagefter må vi opgradere til et barn, griner Gustav, da SE og HØR møder ham på den røde løber i forbindelse med det uhyggelige ”Horror Drive Thru” på Reffen i København, hvor Gustav og andre kendisser mandag aften måtte flygte fra zombier og andre rædsler.

Det er dog ikke kun en hund, det forelskede par har i tankerne:

- Jeg vil gerne have børn – han vil gerne have børn om nogle år.

Men står til Gustav, bør der således ikke gå så lang tid, før den står på familieforøgelse.

For på spørgsmålet om, hvem der kommer til at vinde kampen, når det kommer til at bestemme, hvornår et lille vidunder skal blive en del af Gustav og Mulles hverdag, er svaret klart:

- Det gør jeg, griner Gustav.

I slutningen af august proklamerede Gustav på Instagram, at han i den grad havde ændret holdning, når det kommer til at familieforøgelse og det at blive far:

- I mine 20’ere sagde jeg til mig selv, at jeg aldrig nogensinde skulle have børn. Men efter jeg holdt min nevø for snart halvandet år siden, da han blev født, kunne jeg tydeligt mærke, at jeg også gerne en dag vil være far, lød en del af teksten til opslaget, hvor Gustav desuden delte en række billeder sammen med sin lille nevø.

Se hele opslaget i artiklen nedenfor:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close