Reality4. oktober 2021

Gustav Salinas afslører: Mulle er flyttet ind

Det er ikke mange uger siden, den 31-årige tidligere realitystjerne kunne afsløre, at han havde fundet sammen med ekskæresten Niels Goido
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den garvede fitnessfyr og tidligere realitystjerne svæver i den grad på en lyserød sky for tiden.

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_salinas_-_mulle_er_flyttet_ind.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Foto: Mikael Rieck

Nu afslører han overfor SE og HØR, at de to også deler adresse:

- Vi bor sammen, lyder det fra Gustav, da SE og HØR møder ham på den røde løber i forbindelse med det uhyggelige ”Horror Drive Thru” på Reffen i København, hvor Gustav og andre kendisser senere på aftenen måtte flygte fra zombier og andre rædsler.

Gustav har ikke helt styr på, hvornår Mulle for alvor flyttede ind i hans 100 kvm store lejlighed, som han købte tilbage i januar.

Men der er dog ingen tvivl om, at det er ganske tydeligt, at Gustav ikke længere bor der alene:

- Lad mig side det sådan – mine køkkenting er kommet ud, og hans køkkenting er kommet ind, forklarer Gustav, der ofte tager sine Instagram-følgere med i køkkenet.

- Det er ham, der bestemmer lige der. Man kan godt se, han er flyttet ind, lyder det videre fra Gustav, der desuden understreger, at han og hans ”nye” kærlighed har det mere end almindeligt dejligt.

Gustav og Niels Goido gik fra hinanden for fire år siden. Men dengang holdt forholdet ikke – og de to gik derfor hver til sit.

- Men vi har holdt kontakten – der har været en gnist hele tiden.

Sponsoreret indhold