Reality6. oktober 2022

Gustav Salinas’ farvel til mormor: Opfylder hendes sidste ønske

Den 32-årige fitnessguru mistede for få uger siden sin elskede mormor. Nu opfylder han hendes allersidste ønske
Selv om Gustav Salinas flere gange har været ulykkelig over mormorens situations som dement, så er der naturligvis ingen tvivl om, at han savner hende gevaldigt.
Selv om Gustav Salinas flere gange har været ulykkelig over mormorens situations som dement, så er der naturligvis ingen tvivl om, at han savner hende gevaldigt.
 Foto: Mikael Rieck

Trofaste realityfans kan næppe være i tvivl om, at den tidligere realitystjerne altid har haft et særdeles nært forhold til sin elskede mormor Victoria, som for få uger siden gik bort.

Få dage før hendes død gav Gustav Salinas hende et helt særligt løfte. Mormoren ønskede nemlig at få spredt sin aske udover Andesbjergene – og derfor er fitnessfyren og kæresten Mulle rejst til Chile, hvor Gustav har rødder, for at sende mormor Victoria ud på sin allersidste rejse:

– I dag fik jeg opfyldt min mormors sidste ønske, som var, at en lille del af hende skulle spredes i Andesbjergene. Det har nemlig altid betydet meget for hende at føle sig fri, lyder det i et opslag fra den tidligere realitystjerne i et opslag på Instagram, som han således deler med sine mere end 200.000 følgere.

Gustav Salinas mormor blev 94 år gammel og døde efter et hårdt og vanskeligt år med svær demens. Noget, som fitnessguruen ad flere omgange har sat ord på.

Der er naturligvis ingen tvivl om, at hr. Salinas savner sin mormor voldsomt:

– Du vil altid være i mit hjerte. Jeg elsker dig, mormor, lyder den sidste rørende hilsen fra mormorens hjemland, mens musikken til Kim Larsens "Om lidt bli'r her stille" spiller.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Bestjålet i Chile

Desværre har Gustav og kæresten Mulle ikke udelukkende brugt tiden på at være turister i Chile og sende mormor Victoria godt af sted på sin allersidste rejse. De to turtelduer blev nemlig, efter få dage i landet, bestjålet.

Parret fik stjålet stort set alt, men kunne efter den traumatiske oplevelse prise sig lykkelige over, at de stadig havde både pas og mormorens aske, som på det tidspunkt endnu ikke var blevet spredt.

Sponsoreret indhold