Reality28. september 2022

Knust Gustav Salinas: Her er mormorens sidste ønske

Den 32-årige fitnessguru mistede i sidste uge sin elskede mormor. Nu vil han opfylde hendes allersidste ønske
Selv om Gustav Salinas flere gange har været ulykkelig over mormorens situations som dement, så er der naturligvis ingen tvivl om, at han savner hende gevaldigt.
Selv om Gustav Salinas flere gange har været ulykkelig over mormorens situations som dement, så er der naturligvis ingen tvivl om, at han savner hende gevaldigt.
 Foto: Mikael Rieck

Trofaste realityfans kan næppe være i tvivl om, at den tidligere realitystjerne altid har haft et særdeles nært forhold til sin elskede mormor Victoria. I sidste uge gik hun dog bort.

I disse dage ferierer Gustav og kæresten Mulle i mormorens hjemland Chile. Og selv om fitnessfyren er vild med landet, så er der også en del vemod ved at være af sted:

– Jeg må indrømme, at jeg elsker at være her i Chile. Men jeg bliver også en smule ked af det en gang i mellem, da sidste gang jeg var her, var med min elskede mormor. Og nogle gange forstår jeg ikke helt det her med, at hun ikke vender tilbage, lyder der blandt andet i et opslag på Instagram, hvor hr. Salinas deler en række opslag fra parrets tur.

Det er ikke tilfældigt, at Gustav og kæresten har valgt at rejse til netop Chile. Det er nemlig her, den tidligere “For lækker til love”-stjernes rødder stammer fra. For mens Gustavs far er dansk, er hans mor fra netop Chile.

Men selv om Gustav har lovet sin nu afdøde mormor at vise landet til kæresten Mulle, så er der også et andet formål med turen:

– Jeg skal også snart tage mig mod til at udfylde hendes sidste ønske. Nemlig at blive spredt over Andesbjergene. Jeg har bare ikke kunne få mig selv til det endnu, da jeg stadig gerne vil have, at hun skal være ved min side lidt endnu. Men selvfølgelig gør jeg det meget snart.

Gustav Salinas mormor blev 94 år gammel og døde efter et hårdt og vanskeligt år med svær demens. Noget, som fitnessguruen ad flere omgange har sat ord på.

Sponsoreret indhold