Gustav raser over Omar Marzouks nazi-plakat

Kaspar Wenstrup

 
Gustav Salinas er næsten altid glad og smilende og kalder de fleste for "skatter". Men nu har Omar Marzouk sat realitykongens pis i kog. 
Vreden skyldes en valgplakat, som komikeren har lavet, hvor han har fotomanipuleret et "Hitler-overskæg" på Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, og givet ham lidt fadølskum i mundvigen. Under billedet lyder teksten: "Jeg har endelig fået nazist meget styr på mine bilag - tak Nazi Omar".
 
 
- Jeg er simpelthen bare så træt af Omar Marzouks diskriminerende jokes. Havde han lavet den samme joke, han laver om Lars Løkke, som man lavede med profeten Muhammed, så var den bare IKKE gået. Jeg var ellers vild med dig, men jeg må indrømme at nu har jeg mistet respekten for dig. Nu er du gået over grænsen!!", skriver realitystjernen på sin Facebookprofil og får blandt andet 


Realitystjernen, der har erklæret, at han selv stemmer borgerligt, er ikke den eneste, der synes, at komikeren er gået langt over stregen med sin grove joke. Derfor har Omar Marzouk forklaret sig i radioen. 

- Til Folkemødet (politisk stormøde der afholdes på Bornholm hver sommer, red.) kommer nogle racister og fascister og skal tale, og de her mennesker kommer med et skjold af ytringsfrihedsargumenter. Det skal ytringsfriheden ligesom kunne rumme. Og så er min tese på det at de her mennesker jo ikke siger hvad de mener i virkeligheden - de pakker deres ytringer ind i noget der skal ligne en demokratisk holdning. Og så har jeg bebudet, at jeg har et alter ego der hedder Nazi Omar, der er nazist, og kommer til Folkemødet og holder den tale, som de her mennesker i virkeligheden gerne ville holde," forklarer komikeren til Radio24syv.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close