Gravide Fie Laursen: - Jeg skal have en abort

(Foto: Fielaursen.dk)

De sidste par dage har været en sand rutsjebanetur for Fie Laursen. Bloggeren fandt for nylig ud af, at hun var gravid. Og da graviditeten på ingen måder var planlagt, har Fie Laursen brugt rigtig lang tid på at overveje, hvad hun skulle gøre.

Hun har før udtalt, at hun er imod abort – alligevel er det den løsning, hun ender med at vælge. Mandag skal hun således have foretaget en medicinsk abort.

Det fortæller en ærlig Fir Laursen på sin blog.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at min største drøm er at blive mor, og jeg har haft mange tanker om selv at beholde barnet, men det vil kun blive et hårdt liv for barnet i den situation med faren. Jeg synes et barn fortjener trygge rammer og en familie – og hvis man skal være alenemor, så skal der for mit vedkommende ikke være en evig krig imellem mor og far, skriver Fie Laursen på sin blog og tilføjer:

- Og det ville der være med ham og jeg. Jeg ved, jeg ville skulle slås med faren resten af livet, og det er barnet bedre fortjent uden, så jeg prøver at se forbi mine egne følelser og tænke på, hvad der er bedst for barnet.

Fie Lausen har tidligere fortalt, at hun er imod abort. Men denne uge har bloggeren fået et nyt syn på det hele. For selv om hun stadig er imod abort som prævention, erkender hun nu, at der kan være situationer, hvor en abort er den bedste løsning.

- Det er en god mulighed at vi har, netop fordi man kan stå i en situation, hvor man bliver gravid med en fyr, man først tror er fantastisk og så mærker efter at han har et truende adfærd og at man ville være bange for hvad der ville ske barnet i hans hænder, skriver Fie Laursen på sin blog og tilføjer:

- Jeg ønsker en graviditet igen, men med den rigtige, og jeg har virkeligt fået babykuller af det her. Det er ikke fordi jeg kun ønsker et barn med en mand, jeg gifter mig med og flytter sammen med, for jeg kunne sagtens være alenemor, men fordi jeg ønsker at mit barn kan se sin far og at han ikke besidder et truende adfærd og en ustabil personlighed. Det synes jeg er for skræmmende og ikke en risiko jeg vil turde tage.

Fie Laursen har været gravid en gang før. Dengang fik hun en spontan abort.

Se billeder af Fie Laursen i galleriet herunder:

Fie Laursen LDN

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close