Reality5. oktober 2016

Fie Laursen gravid igen: Står overfor sit livs beslutning

Bloggeren Fie Laursen er gravid igen, og nu står hun overfor sit livs beslutning. For selv om hun er stor modstander af abort, er det alligevel måske den løsning, hun ender med at vælge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/13128533_1777592982472278_1007316185_o.jpg
 (Foto: Fielaursen.dk)

Fie Laursen står lige nu overfor sit livs sværeste beslutning.

For nylig fandt bloggeren ud af, at hun er gravid – men nyheden har ikke bragt med sig lutter lykke.

I stedet har den sat den unge blogger i et vanskeligt dilemma, for graviditeten er bestemt ikke planlagt, og Fie Laursen har derfor stadig ikke besluttet, om hun vil beholde barnet eller ej.

Det fortæller hun på sin blog.

- Jeg har altid været kæmpe modstander abort, det er jeg stadig og derfor knuser det mig inden i at jeg er ved at tage det valg – for det er jo det jeg regner med at jeg gør, men igen så ved jeg jo ikke hvad jeg føler når jeg står på hospitalet og det er rigtigt hårdt at skulle forklare mig selv i denne situation, da det er noget så privat og skrøbelig.

Graviditeten har også været ekstra svær for Fie Laursen – for hun troede og håbede, at hun kunne holde det hele privat og ikke blande pressen ind i det. Men sådan gik det ikke.

- Jeg havde troet at jeg kunne tage kampen uden det offentlige, men fordi jeg har en ven/veninde jeg ikke kan stole på, så er flere billeder af mig med en graviditetstest og ord fra mig, der snakker om min graviditet, havnet i pressens hænder.

- Det gør mig ked af det, fordi jeg troede, jeg kunne stole på de få mennesker, og nu ved jeg ikke hvem af dem, der synes at den nyhed skulle ud, især når alle omkring mig ved, hvor knust jeg er over dette er sket og derfor vil jeg gerne forklare, inden der kommer billeder ud som jeg derefter skal forsvarer, skriver Fie Laursen videre på sin blog.

Se billeder af Fie Laursen i galleriet herunder:

Fie Laursen LDN

Sponsoreret indhold