Reality20. oktober 2022

“Gift ved første blik” var ingen succes: Det er forbi

Det blev aldrig til mere end venskab mellem Mikael og Melissa – og sidstnævnte er nu tilbage på datingmarkedet
Mikael Beck og Melissa Bredvig
Mikael Beck, 36, og Melissa Bredvig, 33, vælger, ligesom de andre par i dette års “Gift ved første blik”, at lade sig skille.
 Foto: DR/Snow Productions/Theis Mortensen

LÆS OGSÅ: Melissa efter dramatisk scene i "Gift ved første blik": Jeg vil ikke lave om på Mikael

De valgte at blive skilt, men Mikael Beck, 36, ville stadig “vildt gerne” se Melissa Bredvig, 33, igen, ligesom hun heller ikke lagde skjul på, at de var “et godt match på rigtig mange områder”.

Det blev dog aldrig til mere end bare venskab for parret.

– Vi havde brug for at trække os tilbage efter den intense proces, men det har ikke betydet, at vi har datet videre, siger Melissa til SE og HØR.

Melissa Bredvig
– Jeg dater, men jeg har ikke travlt med at finde en kæreste, siger Melissa
 Foto: DR

Ifølge Mikael havde parret aftalt at de skulle holde sommerferie fra hinanden og efterfølgende mødes igen for at se, om der var mere at bygge videre på.

– Da vi mødtes igen, var det rigtig hyggeligt, og jeg kunne mærke, jeg havde savnet at se hende og snakke med hende om alt det, vi havde været igennem sammen, men desværre kunne vi ikke mærke det savn, der skulle til for at date videre. Det er rigtig trist, da jeg nu havde meldt mig til programmet for at måske finde den eneste ene, fortæller Mikael.

Dater igen

De tidligere ægtefolk snakker stadig sammen og skal også ses inden længe.

– Men kun som venner, understreger Melissa, som nu er tilbage på datingmarkedet.

Mikael Beck
Det blev ikke til kærlighed for Mikael – både han og Melissa indså, at det var mere venskab end romantik.
 Foto: DR

– Jeg dater, men jeg har ikke travlt med at finde en kæreste. Personligt har jeg følt en form for tømmermænd efter programmet, og det har taget lidt tid at komme sig, fortæller hun.

SE og HØR har også spurgt Mikael, om han dater igen eller har fundet kærligheden, efter kameraerne slukkede, men det har han ikke ønsket at kommentere lige nu.

Sponsoreret indhold