Reality16. september 2021

"Gift ved første blik" skamklippet: Her er diskussionen, du ikke må se

Pernille og Michael diskuterer politik i dagens afsnit af "Gift ved første blik" - men vigtige detaljer er i sidste øjeblik blevet klippet helt ud af programmet. Få dem her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0610259.jpg
 Foto: Snowman Productions

Klokken 3 i nat blev den nye og redigerede version af "Gift ved første blik" afsnit 5 lagt ud til pressen.

Produktionsselskabet Snowman Productions har altså haft travlt hele aftenen og natten med at klippe-klistre i det ellers færdige og godkendte afsnit, som underholdningsjournalister fik lov at se allerede i mandags.

Om det er vores efterfølgende henvendelser og spørgsmål, der har resulteret i beslutningen om at fjerne afgørende udtalelser, vides ikke.

Men faktum er, at detaljer fra en særlig diskussion - og efterfølgende parterapi - mellem det unge par, Pernille og Michael, er blevet klippet ud i den nye, redigerede udgave af dagens afsnit.

SE og HØR har set det originale afsnit (som nu er blevet taget ned) og gengiver her diskussionen, så du kan læse, hvad det er, DR har besluttet, du ikke må se.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gvfb_par3_113.jpg
 Foto: Brian Lichtenstein/Snowman

Michael og Pernille er i hver sin ende af skalaen, når det kommer til politiske overbevisninger. Foto: Brian Lichtenstein/Snowman Productions

Det er konkrete udtalelser om partiet Nye Borgerlige og Pernille Vermund, der var nået med i afsnittet, men altså i sidste ende blev redigeret ud på et hængende hår.

I den nye version af afsnittet er diskussionen klippet til, så man fornemmer, at der er en politisk diskussion mellem Pernille og Michael, men det fremgår ikke, hvad debatten handler om.

Den originale version af afsnittet er taget ned, men her er diskussionen mellem Pernille og Michael gengivet ud fra SE og HØRs erindring af den uredigerede udgave:

Diskussionen foregår i sengen, hvor Pernille har fortalt Michael, at hun har støttet Nye Borgerlige ved at skrive under på en vælgererklæring, så partiet kunne stille op til valget.

Michael mener, partiets formand Pernille Vermund er racist. Det overrasker hans hustru Pernille, der er chokeret over, at en solidarisk mand som Michael vil kalde én, han ikke kender, for sådan et skældsord som “racist”.

Hun spørger ham, hvorfor han mener, Vermund er racist. Han svarer, at det har at gøre med, at hun har alt for mange krav til, hvordan man er dansker.

Parret tager diskussionen op hos parterapeuten, hvor de selv bringer Vermund-diskussionen op. Michael kan ikke forstå, at Pernille kan forsvare Vermund, for det mener han ikke, hun fortjener.

Pernille har lært hjemmefra, at man skal tale ordentligt om alle. Michael siger omvendt, at han ikke kan tale ordentligt om Pernille Vermund.

Dét var altså denne diskussion, som DR har valgt at fjerne i 11. time.

SE og HØR har kontaktet Michael og Pernille Vermund for kommentarer, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold